Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Masturbarea, un subiect tabu

masturbarea la femei

Foto: imagerymajestic/ FreeDigitalPhotos.net

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Este un subiect tabu, despre care majoritatea fetelor refuza sa vorbeasca, desi probabil cel putin odata in viata au incercat acest mijloc de autosatisfacere, chit ca macar din curiozitate. Un subiect interzis, pe care am hotarat sa il tratam in acest articol, asumandu-ne si potentiale critici din partea cititoarelor noastre.

Motivele pentru care hotaram la un moment dat sa ne luam „destinul” in propriile maini sunt variate, si difera de la persoana la persoana. Si pana la urma nici nu conteaza. In intimitate, e chiar indicat sa ne dezinhibam si sa dam frau liber celor mai ascunse fantezii.

A invata sa te masturbezi „ca la carte” este calea ideala pentru a afla ce anume te poate aduce cel mai usor in pragul Orgasmului Suprem.

Asigurarea unui mediu propice


Este unul dintre cele mai importante aspecte, care nu trebuie neglijat daca va doriti cu adevarat un orgasm fantastic. Acest lucru difera de la persoana la persoana, fiecare dintre noi avand o personalitate distincta.

Daca pentru unele dintre noi e deajuns sa ne instalam comod in patul nostru, intr-o tinuta cat mai sumara, pentru altele o atmosfera propice poate fi creeata sub un dus fierbinte, ascultand o muzica in surdina si aprinzand lumanari parfumate.

Asigurati-va intimitatea


Daca vreti sa va relaxati cu adevarat asigurati-va ca nu veti fi deranjate de nimeni. Desigur, masturbarea poate fi practicata si in prezenta masculului din dotarea fiecareia, si va asigur ca acest lucru este una din fanteziile cele mai arzatoare ale fiecarui barbat, dar desprea asta vom vorbi intr-un alt articol.

Orgasmul Clitoridian


Vom vorbi pentru prima data despre orgasmul clitoridian, acesta fiind o tinta mult mai facila in special datorita faptului ca aici exista mult mai multe terminatii nervoase decat la nivelul vaginului, acest lucru facandu-l mult mai usor excitabil.

Plec de la premisa ca majoritatea dintre voi cunosc foarte bine localizarea acestuia, asa ca vom atinge direct „esenta problemei„. Pentru a-l stimula, incercati sa il frecati usor cu degetele. Unele dintre voi pot constata ca este mai excitant sa il stimulati indirect, mangaind usor vecinatatile, fara a-l atinge direct. Incepeti cu un masaj usor, accentuindu-l pe masura ce va apropiati de punctul culminant.

Stimularea punctului G


Un alt tip de orgasm intens, vanat cu ardoare. Usor de zis, mai greu de realizat. Si asta deoarece faimosul punct de cele mai multe ori este greu de localizat. In principiu, acesta este localizat pe peretele frontal din interiorul vaginului. Puteti incerca stimularea manuala, dar mult mai indicata ar fi o , de genul celor de care vom vorbi un pic mai tarziu.

Indiferent de tipul orgasmului pe care il tintiti, exista o multitudine de modalitati de stimulare.

Lubrifiantul


Este aliatul ideal daca aveti dificultati in a atinge plcerea maxima sau pur si simplu doriti sa aveti parte de o experienta senzuala. Exista o multitudine de tipuri, pornind de la cele pe baza de apa si terminand cu cele pe baza de ulei. Experimentati si vedeti care dintre ele va este de ajutor. Gasiti o larga varietate la preturi pornind de la doar 5 Lei.

Jucariile erotice


E probabil una dintre cele mai bune solutii pentru a obtine un orgasm profund. Asigurati-va insa ca veti achizitiona unul cu viteza reglabila. Cele care functioneaza la o viteza mare se pot dovedi a fi mult prea intense pentru unele dintre voi. Daca nu ai experiente anterioare, poate fi dificil sa alegi cel mai bun vibrator pentru tine. Poti insa arunca o privire pe recomandarile de mai jos.

Puteti vizualiza doua exemplare interesante si 

Click pentru detalii !

Inlocuieste cu succes penisul masculului tau cand acesta nu este prin preajma sau lipseste cu desavarsire din viata ta.

Oferta este mult mai bogata decat in cazul vibratoarelor, fiind disponibile intr-o multitudine de variatii, marimi si culori.

Cateva piese interesante , si .

In speranta ca v-a placut articolul, va doresc sa dati frau liber imaginatiei si sa va descatusati indeplinindu-va cele mai ascunse fantezii. Daca v-a facut placere sa lecturati aceste randuri, va astept pe cele mai indraznete dintre voi cu comentarii pe subiect (in limitele decentei, bineinteles).

Exit mobile version