Moda by YOU!

Home » Moda » Tendinte » Moda by YOU!
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Moda – superficialitate pentru unii, arta pentru altii, defapt, asemeni majoritatii lucrurilor din lumea noastra, creeatie cu doua laturi, cea buna si cea rea: latura buna care ofera posibilitatea de a te exprima prin aspectul exterior, latura rea cand esuezi sa faci asta si doar copiezi, imiti, neinspirat, fara originalitate, fara gust.
Ce inseamna a fi original? A fi original inseamna a avea o personalizate complexa, valoroasa, pe care sa reusesti a o exprima fidel si prin aspectul exterior, astfel, tu, o persoana unica, originala, porti imbracamintea ta unica – acesta este efectul normal pe care lifestyle-ul unei personalitati adevarate il capata instinctiv, oamenii adevarati fac moda, nu moda ii face oameni adevarati. Incerci sa copiezi pe cineva? Inspira-te, dar nu imita, pentru ca esti un om unic si trebuie sa te comporti ca atare daca vrei sa fii cu adevarat ”original” si nu ”o copie”.

Ce inseamna imbracaminte si accesorii originale? Unii spun ca inseamna produse scumpe de firme celebre. Eu zic ca inseamna produse facute de tine, despre tine, produse personalizate. Alegerile si combinatiile tale unice care sa se imbine armonios, sa-ti avantajeze formele (pentru ca in esenta trupul este cel care conteaza pana la urma si care trebuie pretuit cu adevarat), sa te exprime.

Poti merge chiar mai departe, caci tehnologia moderna incepe sa ne dea insfarsit controlul total asupra a ceea ce creeam, astfel incat, gasiti acum pe piata haine si accesorii personalizate la comanda cu propriile voastre imagini. Totul a inceput cu clasicele tricouri personalizate, ca sa gasiti azi in oferta magazinelor de cadouri si produse personalizate: genti, curele, lenjerie, si multe alte accesorii si articole vestimentare facute la comanda.

Moda by YOU, modelul care trebuie urmat e intodeauna in tine, daca incerci sa imiti pe cineva nu esti original, original inseamna a te exprima pe tine insuti cu talent si da, un adevar recunoscut de multi, ignorat de unii, valoarea nu inseamna pret, valoarea inseamna mult mai mult de atat, inseamna cat de mult ai in tine, nu peste tine. Unii se amagesc ca valoarea e data cu cateva grame de metal stralucitor si un colt de piatra scumpa, lucruri care pot fi eclipsate atat de usor cu un zambet stralucitor si o privire calda. Daca nu ma credeti priviti mai atente in jur.

Si pentru ca acest articol a fost mai degraba filozofic decat informativ il inchei cu ceva mai important decat tot ce am scris pana acum, cu ceea ce conteaza cu adevarat, cu imaginea romantica a modelului perfect in postura perfecta: tu, femeie, grasuta, slabuta, inalta sau migniona, defiland dezinhibata si senzuala prin ploaie, sub privirile fermecate ale admiratorului tau iubit. Daca te-ai imbracat cum trebuie ar trebui sa nu se vada nimic, hainele transparente sa dispara ca sa poata fi aplaudat ceea ce e cu adevarat frumos – TU.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.