O noua metoda pentru a avea o piele mai tanara

Home » Beauty » Ten » O noua metoda pentru a avea o piele mai tanara
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Reintinerirea pielii, stergerea ridurilor, tratarea cicatricilor si a vergeturilor a fost revolutionata printr-o noua tehnica, este vorba despre bioregenerarea cu celule stem si hormoni de crestere endogeni.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ten FrumosIn procesul de imbatranire se pierde 16% din capacitatea de a sintetiza a hormonilor de crestere pentru fiecare 10 ani de viata traiti si dispare 10% din continutul de acid hialuronic.

Celulele stem se gasesc in mod natural in sangele nostru, in grasimi si piele. Ele au printre altele si rolul de a regenera pielea deteriorata odata cu trecerea timpului. Astfel din 20 de ml de sange se pot obtine pana la 6-7 ml de celule stem si hormoni de crestere care pot fi folosite cu succes in procesul de regenare al pielii si parului. Tehnica este nedureroasa si consta in injectarea in piele a concentratului de celule stem si se poate aplica la orice varsta dar de preferat este o piele usor imbatranita.

Celulele stem obtinute in doar cateva minute in conditii de laborator, se administreaza combinand tehnicile folosite la injenctarea cu toxina botulinica, ale folosirii acidului hialuronic si a remodelajului volumetric tridimensional al fetei. Se administreaza la adancimi variate in functie de ce vrea pacientul sa obtina in urma aceste proceduri.
Serul se reintroduce la nivelul dermului, prin ace foarte subtiri, superficial printr-o metoda asemanatoare mezoterapiei, fara durere. Urmele postinterventie sunt minime si usor de mascat cu un fond de ten sau pudra.

Rezultatele apar dupa 4 sau 5 luni dupa prima sedinta de administrare si se fac 4 administrari pe an din trei in trei luni. Dupa primul an se fac doar sedinte de intretinere de doua ori pe an.

Modul de actiune al acestei metode

Sangele recoltat de la pacient contine celule stem adulte si hormoni de crestere care vor “invata” celulele stem pluripotente aflate in vecinatatea muschiului erector al firului de par sa sufere o metamorfoza si sa se transforme in celule epiteliale care vor sterge ridurile si vor reintineri pielea redandu-i frumusetea si delicatetea pierdute din cauza a diversi factori.

Este cea mai noua si un a dintre cele mai importante descoperiri facute in acest domeniu de catre specialisti care incercau sa isi explice substratul regenerarii rapide epiteliale. Aceste celule stem pluripotente aflate la radacina firului de par reprezinta o raritate in organism, acest tip de celule mai este regasit doar in embrion, placenta sau in cordonul ombilical.

Aceasta inventie este considerata cu adevarat miraculoasa deoarece singurele ingrediente care se folosesc provin din organismul pacientului eliminandu-se astfel posibilitatea aparitiei unor alergii sau a oricaror alte reacti secundare adverse. Pe langa acestea niciodata nu se va utiliza tot stocul de materie prima pentru asemenea tip de interventie pentru ca fiecare pacient il poarta asupra lui. Din aceleasi motive costul materiilor prime este zero iar prelucrarea serului concentrat de celule stem si hormoni de crestere dureaza putin timp putand fi realizat pe loc intr-un mini laborator.

Rezultatele sunt cu adevarat miraculoase iar timpul in care aceasta terapie isi face efectul este relativ scurt, asa ca daca vrei rezultate cu adevarat miraculoase in aceasta privinta nu ezita sa folosesti aceasta metoda revolutionara.

 Irena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.