O nunta perfecta incepe cu un sunet perfect !

Home » Familie & Relatii » Nunta » O nunta perfecta incepe cu un sunet perfect !
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

O nunta fara o muzica de calitate poate face diferenta dintre o petrecere reusita si una plictisitoare fara “viata”.
Dj Nunta

Sonorizarea Hi Tech, cel mai important aspect al unui eveniment.

Ne chinuim sa gasim localul perfect dar de fapt neglijam partea cea mai importanta a evenimentului si anume muzica. In calitate de gazde avem “obligatia” de a oferi oaspetilor nostri o muzica de calitate.

De multe ori am fost tentati sa ne angajam trupe ieftine, si in acest fel sa cumparam “banii” in detrimentul calitatii.

Cand angajam o formatie pentru evenimentul nostru, indiferent de natura lui, trebuie sa tinem cont de cateva elemente definitorii:

  • In primul rand trebuie tinut cont de stilul musical abordat, daca acesta se potriveste cu tipul evenimentului si cu ceea ce ne dorim noi.
  • Mai trebuie sa tinem cont si de artistii ce fac parte din trupa, sa incercam sa ascultam cat mai multe piese din repertoriul lor. Este bine sa propuneti si sa ascultati cum interpreteaza acele piese artistii alesi, pentru a nu avea parte de surpize neplacute.
  • Pauzele dintre momentele artistice trebuiesc animate, iar de aceast lucru se va ocupa Dj-ul. De prefertat este sa stabilim playlistul (stilul musical) al fiecarei pauze. Este seara cea mai importanta pentru voi de aceea nu trebuie pierdut din vedere nici un aspect al organizarii petrecerii voastre.

De asemenea mai trebuie sa ne asiguram ca organizatorul evenimentului dispune de echipamente profesionale care pot face fata cu brio tuturor solicitarilor. Presupun ca multe dintre voi ati participat la diverse sindrofii unde au avut loc mici incidente cu sonorizarea, aceasta fiind  defectuasa sau chiar producand un real discomfort.

De aceea trebuie sa va asigurati ca echipa ce se va ocupa de eveniment are echipamente High Tech care nu vor face probleme asigurand un nivel si o calitate optima a sunetului.

In cazul in care cunoasteti  organizatori de evenimente seriosi, nu va sfiiti sa lasati un comentariu cu adresa url.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.