Ofera-le bebelusilor prematuri o sansa la viata! Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Salvati Copiii Romania

Home » Apel Umanitar » Ofera-le bebelusilor prematuri o sansa la viata! Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Salvati Copiii Romania
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Eu pretuiesc viata foarte mult, de aceea vreau ca prematurii sa fie ajutati sa traiasca. Simona Halep, ambasador Salvati Copiii

Au mai ramas doar doua saptamani, perioada in care poti fi alaturi de Simona Halep si de Asociatia Salvati Copiii Romania. Doua saptamani in care poti pune umarul si poti fi parte a acestui minunat program care ofera o sansa reala la viata copiilor nascuti prematur.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

67 de maternitati si sectii de nou nascuti au fost dotate pana acum de catre asociatia Salvati Copiii, investitia ridicandu-se la 8.700.000 Lei.

Ce poti face sa ajuti?


Totul este extrem de simplu:

  • Descarca Formularul 230 daca în 2016 ai avut venituri din salarii sau din pensii, sau Formularul 200 daca în 2016 ai realizat venituri (si) din activităti independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii).
  • Completeaza formularul urmarind instructiunile de la finalul documentului descarcat (datele Salvati Copiii sunt precompletate).
  • Trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții până la 25 mai 2017, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată, sau consultă secțiunea Unde las formularul pentru alte opțiuni.

    Orice alte detalii pe care le considerati necesare le puteti gasi pe pagina oficiala Salvati Copiii Romania

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.