Ou cu bacon in paine

Home » Culinar » Mic dejun » Ou cu bacon in paine
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Surprindeti-i pe cei mici (ci de ce nu, si pe cei mari) cu un mic dejun un pic mai neconventional, dar, va asigur, extrem de delicios: painici umplute cu ou si bacon.

Chifla umpluta cu ou si baconIngrediente:

  • Branza tartinabila
  • Bacon- cateva felii
  • Ou (unul sau doua pentru fiecare chifla)
  • Sare
  • Piper
  • 4 chifle

Mod de preparare:

  • Se taie taie un capac la chifle (eu am ales mini painici pe vatra), se scoate miezul si se unge cu branza tartinabila (personal am folosit Almette)
  • Se adauga 1-2 felii de bacon si peste acesta se sparge un ou (doua daca chifla este mai mare). Se adauga sare si piper dupa gust.
  • Se tapeteaza tava cu hartie de copt, se adauga chiflele (cu grija, pentru a nu se scurge compozitia) si se da la cuptorul incins la 180 de grade.
  • Dupa ce le scoateti din cuptor, rasniti deasupra putin piper.

Se servesc calde.

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.