Ou cu bacon in paine
Surprindeti-i pe cei mici (ci de ce nu, si pe cei mari) cu un mic dejun un pic mai neconventional, dar, va asigur, extrem de delicios: painici umplute cu ou si bacon.
Ingrediente:
- Branza tartinabila
- Bacon- cateva felii
- Ou (unul sau doua pentru fiecare chifla)
- Sare
- Piper
- 4 chifle
Mod de preparare:
- Se taie taie un capac la chifle (eu am ales mini painici pe vatra), se scoate miezul si se unge cu branza tartinabila (personal am folosit Almette)
- Se adauga 1-2 felii de bacon si peste acesta se sparge un ou (doua daca chifla este mai mare). Se adauga sare si piper dupa gust.
- Se tapeteaza tava cu hartie de copt, se adauga chiflele (cu grija, pentru a nu se scurge compozitia) si se da la cuptorul incins la 180 de grade.
- Dupa ce le scoateti din cuptor, rasniti deasupra putin piper.
Se servesc calde.