Outlet Asos online

O dovada in plus ca se poate face comert online cu produse de top. ASOS este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri la nivel mondial, asta si datorita istoriei sale, dar mai ales calitatii produselor disponibile.

Despre ASOS – scurta istorie


Totul a pornit de la o idee: de a prezenta intr-un magazin online hainele pe care vedetele din Statele Unite ale Americii le purtau la diferite evenimente sau in viata de zi cu zi. Cei doi fondatori au achizitionat primul domeniu web in anul 1999, iar site-ul a fost lansat efectiv in 2000.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Afacerea se numea initial AsSeenOnScreen. De fapt, ASOS PLC si ASOS.com Limited se numeau la inceput AsSeenOnScreen Holdings PLC si AsSeenOnScreen Limited, adica „Asa cum au fost vazute la TV”. Succesul a fost atat de mare incat dupa nici un an a ajuns la cote neasteptate.

AsSeenOnScreen a fost alintat ASOS, iar noua forma, prescurtata, a fost adoptata si la nivel oficial, atat ca denumire a brandului cat si a site-ului. Desi noi suntem obisnuiti sa citim denumirea asa cum este ea scrisa, in tara de origine ar trebui sa se citeasca „ACE-OSS”, lucru care nu prea se intampa insa.

Treptat pe site au aparut tot mai multe produse care nu aveau legatura cu vedetele, fiind mai degraba marca proprie.

In prezent sub brandul ASOS se vand la nivel mondial articole vestimentare pentru femei si barbati, pe baza de comanda online si livrare la domiciliu. Pasionatii de moda pot gasi sub umbrela ASOS si alte branduri internationale. Pe langa haine casual sau haute-couture sunt disponibile si accesorii, genti, incaltaminte, articole de frumusete si multe altele.

ASOS nu este doar un retailer de fashion, ci o comunitate dedicata celor de peste 20 de ani, care doresc sa isi afirme personalitatea cu ajutorul tinutei. Vorbim insa de o tinuta extrem de moderna, avangardista de multe ori, cu piese si accente dintre cele mai surprinzatoare.

Outlet ASOS


Desi foarte variate si disponibile, hainele si accesoriile ASOS au, in general, un pret destul de mare, pe care nu toti ni-l permitem de ficare data.

De aceea un magazin de tip Outlet ASOS este mai mult decat binevenit. Aici toate articolele sunt la un pret promotional, mult mai mic decat cel disponibil pe site-ul oficial. Pasionatii de moda pot achizitiona de aici produse din colectiile pe care le-au vanat in magazinul online dar pe care nu si le-au putut permite atunci.

O vizita in Outlet-ul ASOS este mereu o buna ocazie de a completa garderoba cu rochii, pantaloni, camasi, costume de baie sau ochelari de soare… si lista nu se incheie aici. Femeile si barbatii in egala masura au sansa de a face o achizitie inspirata la un pret redus cu pana la 70% sau chiar mai mult. De exemplu, o rochita poate fi redusa de la 458 de lei la 189 de lei, sau de la 296 de lei la 109 lei.

Magazinele tip Outlet sunt asadar locul unde brandurile devin mai accesibile, iar cei ce doresc sa nu faca rabat la calitate dar nu dispun de un buget foarte mare pot sa gaseasca piesele ideale pentru a-si completa garderoba in noul sezon.