Pizza Demoiselle fara blat
Probabil „cosmarul” fiecareia dintre voi, atunci cand alegeti sa faceti o pizza in casa, este blatul.
Urmareste-ne si pe Google NEWS
Iata mai jos o reteta de pizza fara blat, careia i-am spus simplu, Demoiselle, in principal datorita faptului ca nu am respectat o reteta „standard”, fiind realizata exclusiv din ingrediente prezente in bucataria proprie.

Pizza Demoiselle fara blat
Ingrediente:
- 8-10 oua
- 8-10 linguri faina
- ~ 4-5 linguri de ulei
- 150 gr carnati ardelenesti
- ~300 gr ciuperci proaspete
- 1 ardei gras
- 100 gr de masline
- ~500 gr branza
- pasta de tomate
- Sare si piper dupa gust
- Busuioc
Mod de preparare:
- Se bat ouale cu un praf de sare. Se incorporeaza uleiul, faina, aproximativ 300 gr de branza data prin razatoare si busuiocul, mixandu-se pana se obtine o pasta omogena.
- Te tapeteaza tava de la aragaz cu hartie de copt si se toarna compozitia de mai sus, niveland, daca este cazul cu o furculita.
- Se adauga ciupercile, carnatii si ardeiul. Deasupra se rade restul de branza, dupa care se adauga pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust (atentie, daca branza este de tip telemea, nu adaugati decat un praf de sare).
- Se da la cuptorul incins la 180 de grade.