O pizza este gustarea ideala pentru orice moment al zilei. Avand copii mici, noi preferam ca aceasta delicatesa sa o preparam in casa, din motive lesne de inteles.
Ingrediente Topping:
-
carnati cabanos 4 buc
-
150 g sunca de praga
-
150 g salam uscat
-
ciuperci 150g
-
masline feliate 100 g
-
cascaval
Pentru Blat vom folosi 500 g faina, 25 g drojdie, un praf de sare, dupa gust.
Mod de preparare:
-
Se framanta faina impreuna cu drojdia cu apa calduta si se lasa la dospit.
-
Se intinde aluatul si se aseaza foaia astfel obtinuta in tava unsa in prealabil cu putin ulei ( sau unt).
-
Se presara topingurile ( maruntite in bucati potrivite)
-
Se bat doua oua, se amesteca cu cascavalul ras si se presara deasupra topingurilor.
-
Se da la cuptor aproximativ 20 de minute.
Pofta buna!