Sandra Izbasa, medalie de aur la JO Londra 2012

Home » Stiri » Sandra Izbasa, medalie de aur la JO Londra 2012
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Sandra Izbasa a reusit sa isi adjudece medalia de aur in finala la sarituri desfasurata ieri. Pentru gimnasta noastra, aceasta este cea de a doua medalie de aur la Olimpiada, dupa ce in urma cu 4 ani a reusit aceeasi performanta, doar ca in finala de la sol.
Sportiva noastra a evoluat ultima in partida de la sarituri, lucru care s-a dovedit a fi de bun augur. Obtinand o medie de 15.191, Sandra a reusit sa le devanseze pe Mc Kayla Maroney, sportiva care avea sansele cele mai mari la medalia de aur, sansa nauruita insa in urma ratarii celei de a doua sarituri si pe Maria Paseka.

Din pacate, finala a fost presarata cu destule evenimente nefericite, sportiva canadiana Elisabeth Black fiind notata cu nota 0 la prima saritura, in urma aterizarii pe burta, aceasta accidentandu-se.

Medalia asta înseamna extrem de mult pentru mine, desi sincer nu mă asteptam, pentru că eram ultima în concurs. A fost destul de dificil, a trebuit sa am nervii destul de tari, dar am reusit, a declarat campioana noastra.

Pentru a doua oara la aceste jocuri olimpice a rasunat imnul Romaniei, iar finalele la barna si sol ne dau speranta ca fetele noastre vor mai obtine rezultate spectaculoase.

Bravo Sandra Izbasa, bravo echipei feminine de gimnastica artistica.
 Demoiselle

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.