Servicii complete oferite de firmele de deratizare

Home » Stiri » Servicii complete oferite de firmele de deratizare
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Atunci când locuința îți este invadată de insecte și rozătoare este momentul ideal să apelezi la serviciile unei firme de deratizare pentru eliminarea și prevenirea dăunătorilor, precum și a potențialelor boli transmisibile de rozătoare.

Pe lângă afectarea sănătății tale și a familiei, insectele și rozătoarele pot provoca daune structurii casei, a mobilei și a componentelor sanitare și electrice.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ce implică serviciile oferite de astfel de firme?


Gama largă de servicii oferite de firmele de deratizare implică folosirea anumitor proceduri și substanțe, pentru eliminarea bacteriilor, a insectelor și a rozătoarelor, în funcție de tipul fiecărui dăunător. Procedurile de nebulizare sunt ideale atunci când se dorește eliminarea aproape în totalitate a bacteriilor și microorganismelor regăsite într-o locuință infestată de astfel de dăunători.

După efectuarea unor servicii deratizare pentru eliminarea rozătoarelor, se recomandă o nebulizare, pentru garantarea unui mediu curat și sănătos pentru întreaga familie. Pentru eliminarea gândacilor, ploșnițelor, purecilor, căpușelor, păianjenilor, muștelor sau țânțarilor sunt efectuate proceduri de dezinsecție, iar pentru o igienă ireproșabilă, procedurile de dezinfecție au rolul de a preveni și a distruge microbii și microorganismele dăunătoare.

Identificarea soluțiilor potrivite în funcție de tipul de dăunător


Angajații firmelor de deratizare pot oferi soluții potrivite, în funcție de tipul de dăunător care a invadat casa. Acest lucru este indispensabil pentru a găsi cea mai bună variantă pentru eliminarea insectelor și a rozătoarelor.

Tipuri de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, nebulizare


Serviciile DDD se împart în mai multe tipuri, fiecare constând în anumite metode și substanțe folosite pentru igienizarea și îndepărtarea dăunătorilor.

În ceea ce privește rozătoarele, se folosesc două tipuri de deratizare: ecologică și chimică. Decizia celei mai bune metode este luată în urma unei evaluări minuțioase a gradului de infestare și a rozătoarelor prezente.

Dezinsecția prevede folosirea unor substanțe ecologice, în conformitate cu normele și standardele europene. Ca și tipuri, regăsim dezinsecție profilactică pentru prevenirea apariției și a răspândirii insectelor dăunătoare și dezinsecție curativă pentru eliminarea în totalitate de insectelor.

În urma evaluării spațiului, se va putea decide metoda potrivită de dezinfecție. Dezinfecția clasică se realizează prin pulverizare cu ajutorul unei pompe și este recomandată pentru tratarea suprafețelor de contact. Dacă în urma evaluării, se constată nevoia utilizării unei dezinfecții mai aprofundate, se folosește dezinfecția prin nebulizare umedă, cu ajutorul unui nebulizator electric, ce va trata atât suprafețele de contact, cât și microaeroflora. Prin intermediul unei dezinfecții prin nebulizare uscată, substanța difuzată va lua forma unor microparticule, ce acționează în profunzime, omogen și fără efect coroziv.

Apelarea unei firme de deratizare pentru eliminarea insectelor și a rozătoarelor, precum și a bacteriilor și a microorganismelor existente în interiorul locuințelor, reprezintă una dintre cele mai bune decizii atunci când avem de-a face cu acești musafiri nedoriți și nepoftiți.

 Enache Mihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.