Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Serviciile de beauty mai aproape de tine cu ajutorul Stailer

Frigul nu permite și nu dă o stare de petrecere și de voie bună, deci e o perioadă “moartă”. Asta până ce vara își face apariția de după colț și aproape toată lumea începe să renască și să aibă fel și fel de activități. Dacă după luni întregi de stat în casă în sfârșit dorința de socializare și explorare apare, deci este nevoie și de o schimbare de look.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Coafura din timpul iernii care era ascunsă sub căciulă trebuie aranjată acum, la fel și celelalte aspecte cu privire la look, pentru că monotonia nu mai este în program, pentru că apar cât mai multe ieșiri în aer liber și timp de calitate petrecut în compania potrivită. Probabil mulți dintre oameni se gândesc să facă o schimbare de look acum, mai ales că începe și perioada evenimentelor, deci ar fi bine să te grăbești cu acea programare la salon. Totuși, nu trebuie să suni pe nimeni în acest scop și nu trebuie să te deplasezi la salon. Poți face asta de pe propriul device. Cum? Cu Stailer!

Cum te ajută Stailer?


Dacă ești iubitoare de beauty și de schimbări cu privire la aspectul fizic, alege să te programezi la salon cu Stailer. Este o platformă inovativă care îți permite să vezi toate locurile libere de la saloanele din orașul tău pentru diverse servicii.

Dacă vrei să vezi programul unui stilist pentru pensat si vopsit sprancene in Bucuresti, este foarte simplu. Chiar de pe prima pagină, pe Stailer poți alege serviciul, genul (pentru că este o platformă destinată și femeilor și bărbaților), data, ora și orașul.

Mai apoi vei vedea lista cu locurile libere pentru momentul pe care l-ai selectat. De acolo alegi cam unde ai vrea să mergi. Poți face această alegere foarte ușor pentru că primești toate informațiile necesare și anume listă de prețuri, salon, stilist, timp de lucru, poze. Toate acestea te ajută să îți dai seama cam la cine poți obține rezultatele pe care ți le dorești.

Toate serviciile Stailer – gratuite!


Deci găsești liste cu saloane de make up profesional din Bucuresti, Cluj, Iași, Oradea sau Timișoara la câteva click-uri distanță. Nu doar make-up ci și manichiură, cosmetică, coafor și alte servicii disponibile la saloane. Nu doar că le găsești, ci te și programezi online, fără nici un cost.

Nici dacă alegi să îți faci un cont nu trebuie să plătești nimic și totuși ai mai multe avantaje ce vin la pachet cu acesta. Poți beneficia de agenda ta virtuală care îți gestionează programările, de un reminder și altele, pe care le poți descoperi dacă accesezi Stailer.

Poți chiar să găsești salonul mult mai simplu dacă accesezi harta inclusă. Nu vei face astfel drumuri în zadar și nici nu vei întârzia la salon. Poți încerca pentru început platforma și mai apoi cu siguranță vei vrea un cont. Îți va fi partener ideal, mai ales pe timpul verii deoarece evenimentele importante sunt în toi și o schimbare fizică e mereu un motiv de bucurie.

Accesează platforma pentru a descoperi toate serviciile de care poți beneficia.

Contact:

support@stailer.ro

Exit mobile version