Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Silviu Prigoana se ocupa personal de copiii lui

Chiar daca mariajul dintre Silviu Prigoana si sotia lui merge din ce in mai rau, afaceristul are mare grija de copiii lui, tinandu-i departe de certurile cu Adriana Bahmuteanu.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Casnicia celui mai controversat cuplu din showbiz trece din nou prin greutati si cu pasi repezi se pare ca o sa urmeze cel de-al cincilea divort. Intodeauna cand certurile dintre cei doi soti se intensifica, acestia incep sa se acuze si sa-si vorbeasca urat peste tot. Chiar daca situatia nu este prea roz, afaceristul incearca sa-i tina pe cei doi copii departe de acest scandal. Silviu Prigoana are grija de Maximus si Eduard, acesta isi petrece majoritatea timpului cu cei doi copii, ba chiar mai mult, a fost vazut cand isi lua copiii de la gradinita.

Chiar daca milionarul ar putea sa puna pe altcineva sa se duca dupa ce doi copii la gradinita, acesta vrea se se ocupe personal de fiii lui. Zilele trecute, Silviu Prigoana a fost vazut cand isi lua copiii de gradinita, acesta a venit cu soferul si bona.

Prigoana

Pentru ca are o relatie destul de tensionata cu sotia lui, afaceristul isi petrece timpul cu cei doi copii. Deoarece Adriana se afla la o emisiune, Silviu Prigoana s-a dus la mall doar cu Maximus si Eduard. Copiii au fost la patinoar, unde s-au distrat, se pare ca cei mici nu si-au dat seama de neintelegerile dintre cei doi parinti. Dupa patinoar, milionarul i-a dus pe Eduard si Maximus locul de joaca amenajat special pentru copii.

Silviu Prigoana este hotarat sa bage divort de Adriana Bahmuteanu, acesta vrea sa ramana cu custodia celor doi copii. Ramane de vazut cum se va sfarsi acest scandal.

Exit mobile version