Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Slim & Fit, pentru o slabire durabila

Atunci cand ne luam angajamentul de a incepe lupta cu kilogramele, stim de la inceput ca nu va fi usor. Numerosi factori de mediu sau de stil de viata intervin, facand din aceasta provocare una aproape coplesitoare, iar cu cat kilogramele in plus sunt mai multe, cu atat este mai greu sa reusim fara ajutorul unor diete sau unor pastile de slabit precum

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Care sunt factorii care ingreuneaza procesul de slabit?

Cum ajuta Slim & Fit la slabit?

Slim & Fit este solutia la ultimele doua si cele mai daunatoare probleme in lupta cu kilogramele, obiceiurile alimentare nepotrivite si lipsa energiei. Acesta functioneaza cat se poate de simplu, reducand senzatia de foame. Statisticile arata ca peste jumatate din cei care nu reusesc sa tina dietele pe care si le-au propus, sunt invinsi de starea generala de epuizare si lupta cu senzatia de infometare. actioneaza absolut natural, stimuland metabolismul (ceea ce rezulta intr-o ardere mai rapida a grasimilor) si „pacalind” creierul in a nu mai percepe senzatia de foame atat de puternic.

In termeni simplii, asta inseamna ca mancam mai putin si ardem grasimile mai repede, deci orice diete s-ar tine si orice program de exercitii s-ar incerca, acest supliment va fi de cateva ori mai eficient.

Ingredietele Slim & Fit

Suplimentul Slim & Fit abordeaza problema pierderii in greutate in mod 100% natural, cele 5 ingrediente care intra in compozitia capsulelor fiind recunoscute pentru efectele de stimulare a metabolismului si de stimulare a starii generale de bine.

Extractul de Hoodia – este un ingredient important in dietele si pastilele pentru slabit de foarte mult timp, dar abia in ultimii ani a capatat popularitate majora in randul celor care apeleaza la diete pentru slabit. Extractul de Hoodia functioneaza pe doua planuri:

Extractul de garcinia – cunoscut ca regina fructelor, acesta este un super fruct bogat in nutrienti care actioneaza ca:

Extractul de fucus: aceasta alga, ce creste din abundenta in oceanul Atlantic si pe coasta Europeana si Asiatica a oceanului Pacific, este recunoscuta pentru beneficiile aduse in curele de slabire:

Fibrele de Fibrulina: aceste fibre care isi maresc volumul in stomac si nu pot fi digerate sunt principalul ingredient care controleaza nivelul de satietate.

Extractul de ceai verde: cunoscut pentru efectele sale antioxidante si diuretice, extractul de ceai verde stimuleaza arderea grasimilor si creste in acelasi timp nivelul de energie.

Acestea sunt ingredientele care fac din Slim & Fit un produs unic pe piata, ce ofera garantia rezultatelor 100% naturale si a obtinerii siluetei dorite intr-un timp cat mai scurt.

Exit mobile version