Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Solutii din natura pentru protejarea buzelor

Daca faceti parte dintre cei care sunt foarte sensibili, mai ales in zona buzelor, atunci cand e frig afara, va prezentam cateva solutii pentru buzele crapate care sunt naturale si foarte eficiente.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

unt shea

Untul de shea

Se poate gasi in magazinele online, si este de preferat sa cumparati rafinat pentru a va bucura de efectul emolient. Se poate folosi ca atare, dar mai bine ar fi daca s-ar topi la aburi si s-ar amesteca cu ceara de albine in stare lichita si 1 sau 2 picaturi de ulei de portocale. Cand amestecul este omogen se toarna intr-un recipient pentru balsam de buze.

Untul de cacao

Pentru a va bucura cu totul de aroma sa este bine sa il alegeti pe cel presat la rece, astfel va avea un miros deosebit de ciocolata. Se poate toti la aburi si amesteca cu ceara de albine, si se toarna intr-un recipient pentru balsam de buze.

Uleiul de cocos

Din nou, pentru a va bucura de acea aroma deosebita si mirosul extraordinary de nuca de cocos este ideal sa cumparati unul presat la rece. Se topeste la aburi impreuna cu o cantitate asemanatoare de unt de cacao razuit, la care se adauga putina ceara de albine topita. Dupa ce se amesteca totul compozitia se toarna intr-un recipient pentru balsam de buze.

Ulei de migdale

La fel ca mai sus, este ideal sa cumparati uleiul presat la rece, dupa care se amesteca cu ceara de albine topita si putin unt de cacao topit.

Exit mobile version