Sufleu de spanac cu branza dulce
Un aperitiv foarte light si gustos, sufleul de spanac cu branza de vaci este deosebit de usor de pregatit chiar si de cineva fara mari veleitati in bucatarie. Daca branza dulce folosita este degresata, poate fi si un excelent aperitiv pentru cei care tin Dieta Dukan (fazele de Croaziera P+L, Consolidare si Stabilizare)
Urmareste-ne si pe Google NEWS
Ingrediente
- 1 kg de spanac proaspat
- 500 gr de branza dulce
- 4 oua
- sare
- piper
- 1 legatura de marar
Optional: 50 gr unt
Mod de preparare
- Spanacul de spala bine sub jet de apa rece si se opareste pe aragaz.
- Cand este gata, se scurge bine si se toaca marunt.
- Se amesteca spanacul cu branza si ouale batute in prealabil, in compozitie adaugandu-se condimentele si mararul tocat, respectiv untul.
- Se da la cuptor intr-un vas de tip yena circa 45 de minute.
Se serveste rece.