Supa crema de linte rosie

Home » Culinar » Supe si ciorbe » Supa crema de linte rosie
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Desi nu foarte atragatoare in forma finala, avand mai degraba un aspect de terci, supa crema de linte are insa un gust deosebit, este foarte sanatoasa si hranitoare si …cel mai important lucru, se prepara usor.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ingrediente

  • Supa crema de linte rosie

    Supa crema de linte rosie

    o cana linte rosie

  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 Ardei
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • 1 lingurita de maghiran
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura boia aredi dulce
  • 1 legatura de marar verde
  • sare dupa gust

Mod de preparare:

  • Se spala lintea in 5-6 ape, optional se poate lasa la inmuiat 1-2 h;
  • Se pune lintea impreuna cu ceapa, telina si morcovul la fiert in cca 1-2 litri apa;
  • Dupa doua trei clocote se adauga si ardeiul;
  • Se mixeaza cu telul para pana se obtine o crema;
  • Se mai lasa sa dea intr-un clocot sau doua;
  • Se poate unge cu 20-30 ml ulei;
  • Se adauga mararul tocat.

Et voila. Supa crema este gata. Se poate consuma cu paine prajita sau crutoane.

 Alicee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.