Tocanita de pui cu cartofi

Home » Culinar » Mancare cu carne » Tocanita de pui cu cartofi
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Un preparat usor de realizat, plin de savoare, care poate reprezenta meniul ideal in acele momente cand timpul este inamicul tau numarul 1.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ingrediente

  • Tocanita de pui cu cartofi

    Tocanita de pui cu cartofi

    6 pulpe superioare

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 ardei verzi
  • 3 cepe
  • 1 morcov mare
  • 7-8 catei de usturoi
  • 1 praf de busuioc
  • 1 praf de oregano
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 ligura boia de ardei dulce
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar

Mod de preparare:

  • Pulpele se parlesc, se spala si se oparesc in apa fierbinte.
  • Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se taie rondele.
  • Se calesc in putin ulei de masline (aproximativ 1 minut) ceapa si morcovul, dupa care se adauga carnea, cartofii si ardeiul, acoperindu-se cu apa.
  • In momentul in care ingredientele sunt aproape fierte, se adauga mirodeniile, usturoiul tocat marunt si pasta de tomate.
  • Se asezoneaza cu marar si patrunjel tocat marunt.

C’est tout. Bon apetit!

 Robert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.