Tocanita de pui cu cartofi
Un preparat usor de realizat, plin de savoare, care poate reprezenta meniul ideal in acele momente cand timpul este inamicul tau numarul 1.
Urmareste-ne si pe Google NEWS
Ingrediente
6 pulpe superioare
- 6 cartofi potriviti
- 3 ardei verzi
- 3 cepe
- 1 morcov mare
- 7-8 catei de usturoi
- 1 praf de busuioc
- 1 praf de oregano
- 1 lingura de pasta de tomate
- 1 ligura boia de ardei dulce
- sare si piper dupa gust
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
Mod de preparare:
- Pulpele se parlesc, se spala si se oparesc in apa fierbinte.
- Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se taie rondele.
- Se calesc in putin ulei de masline (aproximativ 1 minut) ceapa si morcovul, dupa care se adauga carnea, cartofii si ardeiul, acoperindu-se cu apa.
- In momentul in care ingredientele sunt aproape fierte, se adauga mirodeniile, usturoiul tocat marunt si pasta de tomate.
- Se asezoneaza cu marar si patrunjel tocat marunt.
C’est tout. Bon apetit!