Tocanita de pui cu cartofi
Un preparat usor de realizat, plin de savoare, care poate reprezenta meniul ideal in acele momente cand timpul este inamicul tau numarul 1.
Ingrediente
Tocanita de pui cu cartofi
6 pulpe superioare
- 6 cartofi potriviti
- 3 ardei verzi
- 3 cepe
- 1 morcov mare
- 7-8 catei de usturoi
- 1 praf de busuioc
- 1 praf de oregano
- 1 lingura de pasta de tomate
- 1 ligura boia de ardei dulce
- sare si piper dupa gust
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
Mod de preparare:
- Pulpele se parlesc, se spala si se oparesc in apa fierbinte.
- Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se taie rondele.
- Se calesc in putin ulei de masline (aproximativ 1 minut) ceapa si morcovul, dupa care se adauga carnea, cartofii si ardeiul, acoperindu-se cu apa.
- In momentul in care ingredientele sunt aproape fierte, se adauga mirodeniile, usturoiul tocat marunt si pasta de tomate.
- Se asezoneaza cu marar si patrunjel tocat marunt.
C’est tout. Bon apetit!