Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Top 5 arome de bere fructe pe care trebuie sa le încerci

Retetele clasice au secrete bine pastrate, iar pasionatii de bere artizanala încearca întotdeauna gusturi noi. Berea cu fructe este adorata atât de femei, cât si de barbati. Ea aduce noutate, gust bogat, aromat si o senzatie surprinzatoare de fiecare data.  Iata 5 variante care cu siguranta ca îti vor face placere:

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Mango


Berea artizanala cu mango este usor de baut. Ea combina foarte bine aromele de bere traditionala cu cele ale fructului. Mango aduce cu sine o încantare legata de gust, dar si de miros. Fructul exotic este foarte apreciat pentru calitatile sale si daruieste un gust unic berii.

Visine


Berea artizanala cu visine este foarte gustoasa. Aroma de bere tipica alaturata gustului usor acrisor, devine o adevarata arta. Visinele contin antioxidanti puternici, ajutând organismul. Ingredientele unei beri cu visine sunt de calitate. Practic, o astfel de bere poate contine malt, hamei, visine si alte ingrediente alese în functie de reteta. Visinele daruiesc o aroma usor întepatoare, bine proportionata. Berea cu visine este o bautura deosebita. Ea poate sa fie bauta cu prietenii sau poate sa fie oferita cadou.

Lamâie


Berea cu lamâie este una dintre cele mai cunoscute beri artizanale cu fructe. Gustul acrisor al lamâii se completeaza perfect cu gustul placut, usor amarui al berii. Bautura este perfecta pentru zilele de vara la mare, pentru serile în oras cu prietenii sau pentru momentele de relaxare. Este o bautura racoritoare care te va atrge prin prospetimea pe care o daruieste. Oricine se poate bucura de o astfel de bere savuroasa.

Lime


Berea cu lime este usor diferita de cea cu lamâie. Fructul are o aroma diferita, mai puternica, mai concentrata, mai clara. Berea se contopeste foarte bine cu gustul de lime, care îi potenteaza gustul. Aromele se intersecteaza frumos si daruiesc o experienta gustativa usor de retinut si foarte placuta. Este o bere perfecta pentru orice zi din an, pentru o iesire cu cei apropiati sau pentru petreceri în aer liber.

Zmeura


O bautura cu adevarat deosebita, este berea cu zmeura. Gustul usor acrisor si puternic potentat al fructului, va completa gustul clasic al berii. Asadar, se va obtine o bere gustoasa, placuta, aromata. Ea este foarte potrivita pentru momentele de relaxare alaturi de familie, pentru mometele de rasfat.

Berea artizanala cu fructe este o bere speciala, care poate sa fie oricând consumata si încercata. Pe La100deberi.ro poti sa gasesti întotdeauna o noua bere pe care o poti savura. Te vei bucura de o mare varietate de beri artizanale, unice, deosebite. Fiecare dintre ele este perfecta pentru cei pasionati de bere si de gusturile inovatoare. Berea artizanala este o bere realizata de micro-berarii, cu oameni pasionati de traditie si de noutate, folosind ingrediente de calitate.

Exit mobile version