Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Top 6 Modele de Cercei de aur roz pentru un look romantic, de primăvară!

Indiferent de anotimp, unul dintre cele mai feminine tipuri de aur pe care sa-l porti este aurul roz.

Alegerea acestui tip de metal prețios pentru bijuterii oferă o strălucire discretă, dar poate fi și opulentă în combinație cu pietre prețioase sau semiprețioase și un design cu mai mult volum pentru accesoriile alese.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Iar când vine vorba despre cercei de aur roz, aceștia pot fi o alegere compatibilă cu orice culoare a tenului, orice nuanță de blush sau tip de machiaj ai folosi. Din acest motiv, am pregătit o listă de cercei din aur roz, de diferite forme, foarte stylish și moderni, pentru ca tu să întâmpini primăvara 2023 cu un nou look, romantic, cu un aer mai optimist și mai încrezător.

Topul celor 6 Modele de cerceii este:

1. Cercei de aur pe lobul urechii


Prima poziție a acestui top este cu desăvârșire a cerceilor pe lobul urechii, aceștia fiind cei mai căutați și accesibili din punct de vedere al bugetului alocat bijuteriilor de către femeile din prezent. Sunt acele modele de cercei micuți, lucrați delicat și extrem de finuți, care te vor ajuta să te simți feminină chiar și într-o ținută sport.

Au avantajul de a rezista la nenumărate purtări și de a fi ușor de curățat, datorită designului minimalist, care nu permite acumularea de reziduuri. Modelul din imagine, cerceii HALF MOON de aur roz imită motivul celest feminin, luna, însă reinterpretat într-o notă modernă, abstractă.

2. Cercei lungi de aur roz


Un design atemporal, cerceii lung de aur roz, au acel farmec aparte care pune în evidență decolteul și gâtul unei femei, fără a fi prea casual sau stridenți, ci doar atât cât e nevoie ca tu să te simți frumoasă și valoroasă atunci când îi porți.

3. Cercei din aur roz cu diamante


Al treilea loc în topul cerceilor îl ocupă un model iubit de toate femeile și asta datorită diamantelor strălucitoare care vor da un plus de rafinament cerceilor tăi și întregii ținute.

4. Cercei din aur roz cu diamante negre


Dacă vrei să te asiguri că cerceii aleși vor fi remarcați, atunci modelul propus pe locul 4 de noi te va cuceri instant. Diamantele negre au avantajul de a fi ușor de asortat, foarte strălucitoare și seducătoare. În plus se potrivesc și cu alte bijuterii sau tipuri de pietre semiprețioase, precum onixul, astfel încât le vei putea integra ușor într-un set complet.

5. Cercei din aur roz cu safire


Albastru și roz este o combinație cromatică mereu în tendințe, iar jeanși tăi favoriți sau cămășile masculine oversized din denim se vor potrivi de minune alături de o pereche de cercei cu safire.

6. Cercei din aur roz cu perle


Ultimul loc al topului celor mai romantice perechi de cercei din aur roz este dedicat iubitoarelor de perle în general și celor care adoră să poartă cercei lungi în general. Cerceii din aur roz cu perle sunt ideali pentru femeile romantice și sensibile.

Bijuteriile pe care alegem să le purtăm zilnic sunt unul dintre elementele definitorii ale stilului personal, iar în timp, ele devin obiecte dragi, dar și motive de a te bucura și redescoperi anotimp după anotimp. Oricum ai alege să fii în primăvara aceasta, asigură-te că găsești un motiv de bucurie în stilul tău personal și că îl vei reîmprospăta odată cu noul sezon. #makegoldcoolagain #qualitynotquantity @iona_jewelry

Exit mobile version