Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Tricourile personalizate, cea mai frumoasa idee de cadou pentru copii

Nu este o noutate ca orice copil este in mod natural expresiv. Isi foloseste trupul, vocea, miscarile, jucariile, imaginatia si chiar imbracamintea pentru a reflecta cine este. In timp, cu fiecare decizie pe care o ia, copilul acumuleaza informatie despre el insusi, prin alegerile pe care le face. Prefera ciocolata si nu vanilia, prefera pantalonii lungi si nu pe cei scurti, ii place sa citeasca si nu sa deseneze, ii place verdele si mai putin galbenul.

Multi dintre copii ajung ca la o anumita varsta sa isi doreasca sa experimenteze imbracamintea pentru a putea sa isi exprime identitatea si personalitatea. In aceasta idee, multi parinti sunt familiarizati cu copiii care experimenteaza diverse stiluri de fashion pentru a se identifica cu un grup de colegi sau pentru a iesi in evidenta.

Adultii au un rol important in achizitionarea de imbracaminte pentru copii si, prin urmare, ajuta la definirea stilului vestimentar al acestora inainte de a-si putea exprima propriile preferinte. Majoritatea parintilor isi imbraca copiii cu haine care reflecta propriile alegeri.

De exemplu, o familie atrasa de stilul clasic isi va imbraca si copiii in haine conservatoare. Pe de alta parte, o familie nonconformista va alege pentru copiii sai haine punk rock sau imbracaminte intr-un stil iesit din comun. In aceeasi idee, parintii care cauta confortul si o amprenta personala in toate hainele pe care le imbraca, vor gasi ca modelele de tricouri personalizate copii sunt cea mai buna alegere pentru micutii lor.

Desigur, imbracamintea nu poate fi un factor distinctiv in dezvoltarea personalitatii unui copil, insa prin vestimentatie, copiilor li se poate transmite subtil despre identitate si despre cum sa se exprime intr-un mod sigur si natural. De adultii din viata unui copil depinde cum ghideaza aceste alegeri, dar permitandu-i copilului sa foloseasca imbracamintea ca mijloc de descoperire de sine, acesta va deprinde abilitati importante de viata.

Modelele de tricouri personalizate copii, de exemplu, pot fi cadouri pe care cei mici nu doar ca le primesc cu placere, dar ii si ajuta in sensul mentionat anterior. Cea mai buna abordare la achizitia unui astfel de tricou poate avea in vedere temperamentul celui care il va primi.

Tricouri personalizate in functie de temperamentul copilului


La modul general, un copil poate avea un temperament introvertit sau extrovertit. In primul caz, in discutie intra un copil caruia ii place sa priveasca, sa asculte, ca de-abia ulterior sa intre intr-o activitate. Este vorba despre un copil care prefera sa fie mai retras si sa faca lucruri singur. Ii place sa aiba propriul spatiu, desi este vorbaret cu membrii familiei sale, este foarte tacut cu strainii pe care, deseori, ii considera invazivi.

Unui astfel de copil nu ii va placea sa atraga atentia asupra sa prin hainele pe care le poarta. Le va prefera pe cele simple, care nu il scot din zona sa de confort. Bineinteles, intre preferintele sale se numara si tricourile. Prin urmare, pe lista de cadouri copii introvertiti, tricourile personalizate intr-un mod simplu, ocupa un loc important.

Pe lista scurta a exemplelor de mesaje care pot personaliza modele de tricouri copii introvertiti pot fi incluse urmatoarele:

  • tricouri personalizate copii cu numele acestuia – cel mai probabil, un copil obisnuit cu universul sau in care nu doreste straini, va considera ca este suficient ca interlocutorul sau oamenii cu care intra in contact sa ii cunoasca numele;
  • tricouri care amintesc de pasiunea preferata, animalul preferat, un erou din desenele animate pe care il place, sunt alte idei de personalizare pentru cadouri copii introvertiti, care vor fi atrasi de un tricou personalizat cu o imagine simpla.

Pe de alta parte, modelele de tricouri pentru copii potrivite pentru cei care au un temperament extrovertit pot fi alese in functie de alte trasaturi definitorii. Micutilor extrovertiti le place sa se afle in prezenta oamenilor care ii energizeaza, vorbesc mult, povestind despre orice le vine in minte. De astfel, le place atat de mult sa vorbeasca, incat pot fi vazuti vorbind si singuri, spunand ce gandesc.

Copiii extrovertiti nu prea asculta interlocutorii si spun mereu, fara sa se ascunda, exact ce simt si ce gandesc. Nu le place sa stea singuri intr-o camera, le plac incurajarile si laudele. Prin urmare, acestor copii le va placea sa primeasca in dar tricouri cu mesaje care sa ii puna in evidenta.

Pe lista scurta a mesajelor potrivite pentru tricourile personalizate care li se pot oferi, isi gasesc locul si urmatoarele:

  • Micul terorist
  • Ladies, i have arrived
  • Mica tornada
  • Nu pot sta locului
  • I got it from my mama

In concluzie, cu putina inspiratie si cu magazinul potrivit la indemana, indiferent de temperamental copilului, se poate alege tricoul potrivit, pe care sa il poarte cu drag si in care sa se simta confortabil.

Exit mobile version