Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Tu stii sa iti alegi corect bijuteriile? Iata cateva sfaturi simple, care iti vor fi de ajutor!

Probabil chiar si tu te-ai plictisit de aceasta situatie, indiferent in care categorie de incadrezi.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

De ce sa nu iti pui creativitatea in aplicare si sa gasesti in fiecare zi o noua metoda pentru a aduce ceva nou si benefic tinutei pentru care optezi?

Bijuteriile au reprezentat si inca sunt accesorii speciale pentru a da finete unei tinute si care, dupa cum bine se stie, aduc un plus de incredere si de stare de bine femeilor care le poarta. In randurile ce urmeaza veti putea gasi sfaturi pentru a alege cele mai potrivite accesorii in functie de vestimentatia pe care o alegeti. Pentru a fi in fiecare zi speciale si deosebite.

Cea mai intalnita greseala pe care o fac femeile o reprezinta purtarea aceluiasi set de bijuterii la un loc – acelasi design si pentru cercei, si pentru bratara, si pentru inel sau colier. Nu arata deloc un simt al creativitatii si ofera un aspect mult prea comun. Trebuie mereu sa combinati bijuterii diferite, cu diverse modele si culori.

Bijuterii

Ar fi excelent sa folositi o bijuterie speciala care sa fie scoasa in evidenta de celelalte, mai putin deosebite, fiind intr-un contrast vizibil. Acest lucru este valabil si pentru combinatiile cu hainele, fiind necesara asortarea unei tinute puternice cu haine simple.

Alegeti o bijuterie care sa va faca remarcate prin culoarea ei sau prin designul cu care a fost realizata. In schimb, daca doresti sa scoti in evidenta tinuta ta, atunci trebuie sa optezi pentru bijuterii simple si subtile.

Trebuie sa stii ca nu mereu o bijuterie subtila este plictisitoare, ci are pur si simplu un design mai simplu si mai mic, de cele mai multe ori avand culoare argintie. In schimb, o bijuterie impunatoare are un design mult mai complex, este mai mare si mai colorata fiind realizata si din mai multe tipuri de materiale.

Orice bijuterii si haine ati alege, alegeti cu grija pentru ca trebuie ca mereu sa ramaneti frumoase si deosebite.

Exit mobile version