Un orsovean a slabit 6,3 kilograme in doar 3 ore. Vezi video

Home » Sanatate » Sport » Un orsovean a slabit 6,3 kilograme in doar 3 ore. Vezi video
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Desi o asemenea stire pare mai degraba de catalogat a fi de domeniul SF, un orsovean a aratat lumii intregi pana unde pot fi impinse limitele umane.

Catalin Novacescu a reusit performanta de a slabi nu mai putin de 6.3 kilograme in numai 3 ore fara a urma vreo cura de slabire miraculoasa.

Intr-adevar, nu vorbim de o persoana oarecare, Catalin Novacescu fiind antrenor de taekwondo la Dinamo Bucuresti, pentru el sportul este o adevarata religie, dar rezultatul in sine este cu atat mai spectaculos cu cat acesta are o varsta la care unii sportivi sunt retrasi de mult din activitate. Exact in luna in care a fost filmat evenimentul acesta a implinit 40 de ani.

“Astazi voi da jos in jur de 5-6 kg in doar 3 ore, fara sa mananc si fara sa beau apa. ” a declarat C.N in video-ul pe care il puteti urmari mai jos.

In spatele acestui rezultat demn de cartea recordurilor stau insa zeci de ani de antrenamente si o vointa iesita din comun.

Pe parcursul celor trei ore, sportivul a fost atent monitorizat cu echipamente de ultima generatie, medicii supraveghetori declarandu-se pur si simplu uimiti de ritmul respiratiei domnului Novacescu.

“Deci omul respira ca si cum ar trage un pui de somn linistit” a afirmat medicul, desi protagonistul experimentului era in plina activitate fizica.

Multumiri: Orsovaonline.net.Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *