Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Videochat adult vs. videochat non-adult. Informații complete

Când ești în etapa în care iei în considerare ideea de a deveni model într-un studio, cel mai probabil vei ajunge să te întrebi, la un moment dat, care ar putea fi cea mai potrivită opțiune pentru tine: videochat non-adult sau videochat adult?

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Fiecare dintre aceste categorii are avantajele sale și este mai potrivit pentru anumite tipuri de persoane.

Videochat non-adult: cui i se potrivește mai bine și care sunt avantajele?


Videochatul non-adult se axează preponderent pe arta conversației și mai puțin pe latura senzuală.

Din acest motiv nu de puține ori această formă de videochat este privită ca o muncă artistică, de vreme ce modelele trebuie să pună accent mai mult pe creativitate și inteligență pentru a-l determina pe user să rămână angrenat în conversație cât mai mult timp.

Pentru a practica acest tip de videochat va trebui să fii tot timpul la curent cu cele mai noi știri și să ai o cultură generală vastă, pentru că va trebui să poți să aduci în discuție subiecte cât mai interesante.

Ar mai trebui, de asemenea, să fii o bună ascultătoare și să poți oferi sfaturi, atunci când situația o cere. Nu de alta, dar foarte mulți dintre userii cu care vei purta conversații te pot percepe, uneori, și ca pe un consilier emoțional.

Empatia este o altă calitate care se poate dovedi foarte utilă pentru că îți permite să te pui destul de repede în locul omului din fața ta și să îți dai seama cum să relaționezi cât mai bine cu acesta.

Userii care accesează platformele de videochat non-adult sunt interesați în primul rând de socializare, prin urmare această formă de videochat ți se va potrivi de minune dacă ești o fire deschisă și comunicativă. Firește, dacă știi limba engleză vei avea un mare avantaj pentru că userii sunt în principal străini, însă foarte multe studiouri te vor primi cu brațele deschise chiar dacă nu știi engleza, câtă vreme ești dispusă să o înveți pe parcurs.

Printre avantajele acestui tip de videochat se numără posibilitatea de a descoperi calități pe care poate nici nu bănuiai că le ai, precum capacitatea de a oferi consiliere emoțională sau abilitatea de a comunica eficient cu persoanele din fața ta.

De asemenea, videochatul non-adult îți oferă posibilitatea să cunoști o mulțime de oameni interesanți de la care poți învăța foarte multe lucruri utile. Tot datorită videochatului non-adult îți vei putea îmbunătăți abilitățile de relaționare și vei observa cum, în urma conversațiilor pe care le porți cu userii, îți vei mări pe zi ce trece cultura generală.

Nu în ultimul rând, videochatul non-adult este recomandat mai ales modelelor începătoare, care vor să se familiarizeze cu acest domeniu.

Videochat adult: cui i se potrivește mai bine și care sunt avantajele?


Videochatul adult se axează pe o implicare mult mai senzuală din partea modelului și mai puțin pe conversație. Desigur, arta conversațională este și ea o parte integrantă a acestei forme de videochat, însă, în cazul videochatului adult, userii sunt în fața camerei pentru a fi martori la un display de artă a seducției, pentru a-și vedea îndeplinite anumite fantezii sau pur și simplu pentru a asista la un show incendiar.

Din acest motiv, în cazul videochatului adult nu lipsesc momentele senzuale, gesturile provocatoare, role play-ul și nici costumațiile exotice. La fel ca și în cazul videochatului non-adult, și în acest caz vorbim despre o latură artistică: costumațiile, role play-ul, scenariile pe care le construiești, toate acestea sunt elemente pentru care ai nevoie de o doză mare de creativitate, de inteligență și, de ce nu, de carismă. Ești, dacă vrei, un entertainer care susține un spectacol pe o scenă.

Toate acestea sunt detalii care pot face diferența dintre un model care câștigă 1.000 de euro lunar și un model care câștigă de 5-6 ori mai mult.

Pentru a putea practica această formă de videochat va trebui să stăpânești foarte bine arta seducției și să ai o doză serioasă de dezinvoltură. Ar mai fi bine să spunem că videochatul adult le este recomandat mai ales modelelor care au o oarecare experiență în acest domeniu pentru că, așa cum am menționat anterior, necesită o doză serioasă de dezinvoltură și lipsă de inhibiții, calități care s-ar putea să îi lipsească unui model aflat la început de drum.

Printre avantajele acestui tip de videochat se numără, în primul rând, posibilitatea de a câștiga lunar sume fabuloase, direct proporționale cu implicarea și, evident, mai mari decât cele care se câștigă în videochatul non-adult.

De asemenea, vei dobândi mai multă încredere în propriul corp și în forțele proprii, vei putea să îți perfecționezi abilitatea de convingere, precum și arta seducției.

Acestea sunt principalele avantaje ale videochatului adult și ale videochatului non-adult. Orice ai alege, nu uita că videochatul este un domeniu ca oricare altul, deci, contrar prejudecăților majorității oamenilor, vei avea parte de un contract legal și de toate beneficiile care derivă din semnarea acestui contract legal.

Exit mobile version