Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Iata motivul pentru care nu reusesti sa tii nicio dieta!

Si uite asa, incepand regim dupa regim si terminand la fel de repede precum ai inceput, ai ajuns la ideea ca dietele nu sunt pentru tine.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Pastile, tratamente sau alte solutii minune, nimic nu a fost util, nu-i asa? De fapt, crede-ma ca nu dietele au o problema. Nu este imposibil sa slabesti! Nu te gandi ca poti manca orice iti doresti si kilogramele vor disparea ca prin minune. Asta se intampla doar in visele tale … si ale mele … si ale altor femei care isi propun in fiecare duminica, savurand cafeaua si prajitura din weekend, sa inceapa de luni o dieta perfecta (adica una care sa aiba rezultate in mod rapid si usor).

De fapt, daca te gandesti mai bine, nu dietele in sine sunt de vina pentru faptul ca nu slabesti, ci cateva lucruri pe care le faci voluntar sau nu.

Hai sa vorbim despre cele 5 greseli pe care si tu le faci atunci cand vrei sa incepi o dieta!

dieta

Iei prea in serios cuvantul DIETA!



Organismul tau se sperie numai cand aude ideea de a tine regim, pentru ca asta inseamna o alimentatie controlata, bogata in vitamine, proteine si saraca in carbohidrati, plus un mare NU acelor placeri alimentare la care toti, cu dieta sau fara, poftim.

Gandeste-te la dieta ca la un stil de viata sanatos. Nu o considera o enunerare de “Nu ai voie sa …” .

Nu faci diferenta intre foame si pofta!



Recunoaste ca ai momente in care simti acea foame de lup si ai senzatia ca nu te vei satura cu nimic, dar ai mult mai multe momente in care de senzatia de foame este potolita cu o prajitura sau un snacks.

Intreaba-te ori de cate ori mergi la frigider daca intr-adevar organismul tau are nevoie de hrana sau doar ai chef sa rontai ceva!

Te lasi influentata de cei din jurul tau!


Ai inceput sa tii dieta si te simti cu adevarat motivata, dar nu a trecut nici macar o saptamana si mergi in vizita la parinti sau iesi cu prietenii in oras. Ei bine, stiu ca astfel de momente sunt adevarate provocari atunci cand tu vrei sa slabesti si cei din jurul tau nu se vor arata niciodata foarte intelegatori, ci dimpotriva, vor incerca sa te influenteze.

Invata sa faci alegeri sanatoase chiar si atunci cand mananci in oras. In toate meniurile exista salate delicioase preparate din ingrediente naturale, proaspete care pot inlocui preparate hipercalorice.

Astepti rezultatele … imediat.

 


Ai tinut o saptamana de dieta si esti dezamagita ca nu ai ajuns la o silueta de invidiat?

Ar trebui sa te intrebi in cat timp ai luat in greutate si sa acorzi organismului un ragaz la fel de mare pentru a da jos kilogramele nedorite.

Iti propui sa tii o dieta corecta 100%.


Bineinteles ca atunci cand incepi dieta, trebuie sa urmezi niste reguli, dar fii toleranta! Nu iti poti schimba peste noapte toate obiceiurile nocive. Este mai important sa recunosti cand gresesti, dar sa mergi mai departe, decat sa te invinovatesti cand calci stramb si sa renunti.

Urmeaza aceste sfaturi si data viitoare cand vei incepe o dieta vei vedea ca da, un stil de viata sanatos te poate ajuta sa ai silueta la care ai visat!

Exit mobile version