Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Dieta de slabit recomandata in functie de zodie – afla de la astrologi renumiti

Zodia sub care esti nascuta nu iti influenteaza doar norocul in dragoste sau drumul parcurs in cariera ci si alte aspecte mai putin discutate pe site-urile de astrologie, dar la fel de importante precum sensibilitatea la stres sau predispozitia catre ingrasare.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Gillian Knowles, un celebru astrolog din Marea Britanie a decis sa isi concentreze cariera pe un subiect in egala masura interesant si de actualitate: felul in care semnul zodiacal afecteaza eficienta dietelor alimentare.

Cercetarile doamnei Knowles nu sunt primele in domeniu, exista deja ample tabele ce detaliaza alimente benefice pentru afectiuni specifice ale zodiilor categorisite pe grupe de elemente.

Cea mai eficienta dieta in functie de semnul zodiacal


Pentru inceput este important de subliniat faptul ca fiecare trebuie sa isi cunoasca bine particularitatile zodiei, asa cum sunt ele prezentate pe site-uri de specialitate precum Horoscop.Onlines.ro, pentru a intelege mai usor recomandarile care urmeaza.

horoscop diete

Berbec (22 martie – 20 aprilie)


Femeile nascute sub semnul berbecului tind sa fie persoane impulsive care nu pierd foarte mult timp cu planuitul. Din acest motiv sunt predispuse sa se arunce cu capul inainte in diete prea stricte pe care nu le pot duce la capat. Berbecii isi pierd rapid interesul daca nu vad imediat rezultate. Pentru cel mai bun efect este bine sa inceapa dieta odata cu cineva apropiat, pentru a o putea transforma intr-o competitie prieteneasca.

Tip de dieta recomandata: diete bazate pe proteine (precum Dieta Dukan)  si nu pe carbohidrati.

Taur (21 aprilie – 21 mai)


Taurii se numara printre gurmanzii zodiacului si vor fi cel mai rar intalniti vizitatori pe site-uri de diete de genul Dieta.Onlines.ro. Pentru a se motiva sa slabeasca, taurii au nevoie de un regim creativ, care elimina ingredientele nesanatoase dar ramane, in esenta, gurmand. Pentru femeile taur cel mai dificil este inceputul, odata ce au pornit la drum nu se vor opri pana nu pierd kilogramele in plus.

Tip de dieta recomandata: dietele care elimina complet zaharul si mancarurile grase.

Gemeni (22 mai – 22 iunie)


Nascuti sub semnul gemenilor, acesti nativi sunt duplicitari si de aceea au nevoie de o strategie mai completa pentru slabit. Femeile gemeni sunt active si nu se multumesc cu planuri simple, de aceea tind sa isi construiasca un intreg sistem atunci cand vor sa piarda in kilograme, combinand diete cu program de exercitii. Problema gemenilor nu este inceperea dietei, ci pastrarea concentrarii pentru ca au tendinta sa se lase usor distrase de o alta varianta de dieta care promite sa fie si mai eficienta.

Tip de dieta recomandata: femeile gemeni sunt foarte active si au nevoie de mese cu valoare nutritiva ridicata, dar slabe in calorii si trebuie sa evite dietele extreme.

Rac (23 iunie – 23 iulie)


Semne zodiacal emotional, femeia rac tinde sa manance pe sistem nervos si gaseste confort si alinare in mancare. Aceasta este o reteta dezastruoasa pentru silueta. Pentru a avea succes atunci cand planuiesc sa piarda in greutate femeile rac trebuie mai intai sa se echilibreze din punct de vedere emotional si sa descopere motivul pentru care cauta confort in mancare. Racii trebuie sa aiba grija la tentatia de a trisa in dieta si a pastra depozite ascunse de mancaruri si snacks-uri pentru zilele proaste.

Tip de dieta recomandata: Racii au nevoie nu doar de o dieta ci si de un grup de sustinere de aceea sunt recomandate dietele celebrele in jurul carora se creeaza grupuri usor accesibile pe retelele de socializare.

Leu (24 iulie – 23 august)


Nimic nu este mai important pentru femeia leu decat sa se simta bine in pielea sa. Spontana si plina de incredere, nativa acestei zodii va prefera sa adopte un regim de slabit care o pune in valoare si nu unul care o lasa fara energie. Cel mai bine este motivata in pierderea in greutate de rezultatele pe care le observa si le lauda ceilalti cu usurinta.

Tip de dieta recomandata: dietele rapide, cu rezultate spectaculoase. Atentie insa la carentele de vitamine care pot aparea.

Fecioara (24 august- 23 septembrie)


Fecioarele sunt femei extrem de ordonate, practice si metodice. Adora sa faca liste si de aceea vor prefera un regim de slabit complex, cu multe reguli, tabele si liste de completat. Este foarte important pentru fecioare sa simta ca se afla in control si nu vor cauta niciodata cea mai usoara solutie, ci cea mai de incredere. Problema femeilor native acestui semn din zodiac este tendinta pentru perfectiune. Ele vor fi foarte greu multumite de rezultate.

Tip de dieta recomandata: diete pe termen lung, in mod special cele complexe, concepute de nutritionisti.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)


Pentru balante, problema nu este decizia de a urma o dieta, ci decizia legata de ce dieta anume sa urmeze. Indecise, balantele vor fi intotdeauna tentate sa isi schimbe alegerea in mijlocul procesului. Este de asemenea important ca atunci cand doresc sa slabeasca, sa urmeze un regim echilibrat, pentru ca echilibrul este de maxima importanta pentru aceasta zodie.

Tip de dieta recomandata: Sunt recomandate dietele relative scurte dar care contin mancaruri bogate in potasiu precum banane, legume verzi peste si iaurt pentru ca nativii acestei zodii sunt predispusi la probleme de rinichi.

Scorpion (octombrie 24 – noiembrie 22)


Nu exista semn zodiacal cu mai multa ambitie decat femeia scorpion. Caracterizata de perseverenta, determinare si destula incapatanare pentru tot restul zodiacului, femeia scorpion este gata pentru orice dieta, oricat de stricta. Daca este convinsa ca va vedea rezultate, nativa acestei zodii ar fi dispusa sa mearga chiar intr-atat de departe incat sa reduca numarul caloriilor la limita subzistentei.

Tip de dieta recomandata: diete dificile dar cu rezultate garantate precum dieta militara. Acestea nu trebuie tinute pe termen lung pentru ca pot avea efecte negative asupra starii generale de sanatate.

Sagetator (23 noiembrie – 22 decembrie)


Sagetatorilor le place sa isi atinga scopurile, de aceea daca isi pun in cap sa slabeasca, vor urma programul pana la capat cu entuziasm debordant. Pe de alta parte, femeia sagetator nu stie ce inseamna abstinenta si este predispusa sa faca excesuri atunci cand vine vorba de placerile vietii.

Tip de dieta recomandata: cea mai buna dieta pentru femeile sagetator este cea care permite mici indulgente o data pe saptamana.

Capricorn (23 decembrie – 19 ianuarie)


Capricornii prefera efortul sustinut. Femeile native acestei zodii nu se lasa tentate de diete care promit rezultate in cateva zile si prefera sa vada rezultate pe termen lung. Au o incredibila stapanire de sine si sunt bine disciplinate atunci cand sunt motivate, de aceea pot tine aproape orice dieta recomandata de nutritionist cu succes.

Tip de dieta recomandata: diete personalizate realizate de nutritionist in combinatie cu program de exercitii fizice usoare.

Varsator (20 ianuarie – 19 februarie)


Femeile varsator sunt excentricele zodiacului. Atunci cand vine vorba de pierdere in greutate vor sta departe de solutiile conventionale de care se plictisesc usor. Femeia varsator este cea care nu va ezita niciodata sa testeze diete noi si putin cunoscute. Decat sa mearga pe drumuri batatorite, se va afla in fruntea grupului restrans care testeaza dieta cu struguri sau cu portocale. Daca isi pierde insa interesul, renunta la dieta fara nici un fel de mustrare de constiinta.

Tip de dieta recomandata: dietele interesante precum diete cu sucuri sau cele care pun accentul pe un anume aliment.

Pesti (20 februarie – 21 martie)


Pentru femeile nascute sub semnul pestilor este foarte dificil de descoperit o dieta care sa functioneze garantat. Motivul are mai putin de a face cu dietele in sine si mai mult cu echilibrul emotional si asteptarile proprii. Ca si Racii, femeile Pesti tind sa gaseasca confort in mancare, dar aici diferenta este ca in egala masura sunt predispuse la infometare in momente de stres. Infometarea este direct corelata cu perioade alternante de mancat in exces si este clar detrimentala starii generale de sanatate.

Tip de dieta recomandata: diete usor de urmat, fara multe reguli in combinatie cu yoga sau meditatie pentru echilibru.

Exit mobile version