Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Top 5 zodii infidele – Fereste-te de acesti oameni!

Infidelitatea este greu de iertat, chiar si atunci cand este influentata de astre. Afla cat de predispus este partenerul tau sa cada in capcana tradarii, in functie de zodia lui.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Top 5 semne zodiacale infidele:

Berbec.


Daca barbatii din zodia berbec ar trebui sa isi dezvaluie cele mai mari defecte, lipsa loialitatii s-ar afla, fara indoiala, pe primele locuri. Este ideal sa ai langa tine un astfel de barbat, dar numai atunci cand vrei un amant. Pentru relatii de lunga durata, bazate pe incredere si stabilitate, nu este chiar o optiune fericita.
Berbecii sunt mereu in cautare de nou, de aventura, de provocare. Sunt pasionali, insa pasiunea lor se stinge la fel de repede precum a inceput.

horoscop

Scorpion.

La fel ca barbatul berbec, scorpionul este unul dintre cei mai buni amanti. Cuceritori si pasionali, scorpionul incepe sa calce stramb atunci cand asteptarile nu i se mai implinesc. El este predispus la infidelitate, mai ales daca este privat de sex si va se va razbuna intotdeauna daca este tradat.

Pestii.


Nu ii plac relatiile lungi. Nu isi respecta promisiunile. Nu este un partener de incredere. Barbatii nascuti sub semnul zodiacal pesti pot juca foarte bine rolul de amanti, pot fi pasionali, dar si sensibili. Ei au calitati care seduc orice femeie. Sunt indrazneti, dar politicosi. Sunt pasionali, dar au deseori conflicte emotionale greu de inteles. Sunt buni la pat, dar dificili precum prieteni. Fiind firi duale, preocupate de cei din jur, ajung sa cada usor in plasa seductiei. Ei pot avea, cu usurinta, chiar si mai multe partenere in acelasi timp, fara sa se simta vinovati de tradare.

Sagetator.


Da-i unui barbat sagetator libertate si il castigi pe viata, precum prieten. Ca partener, insa, sagetatorii sunt greu de controlat. Ei iubesc escapadele si urasc limitele. Totusi, daca ai o relatie cu un barbat sagetator, poti spera la o dragoste care sa dureze toata viata. Partea buna este ca sagetatorii sunt tumultuosi doar in tinerete. Pe masura ce avanseaza in varsta, ei se isi canalizeaza interesele catre familie.

Balanta.


Nativii din zodia balantei nu sunt atat de chibzuiti precum ti-ar placea sa crezi. Atunci cand nu gasesc armonia perfecta intr-o singura relatie, ei reusesc sa umple golurile prin infidelitate. Daca pentru tine, a trai cu mai multe partenere inseamna infidelitate, pentru barbatul nascut sub semnul zodiacal balanta, inseamna perfectiune.

Cum stii ca un barbat este predispus sa insele? Amantii perfecti au defectele lor. Ei sunt intotdeauna in cautare de noi cuceriri si orgoliul lor le cere sa fie permanent in centrul atentiei. Asa ca daca iti doresti mai degraba un partener pentru o relatie de lunga durata, decat unul care sa aprinda focul pasiunii, fereste-te de nativii berbec, scorpion, pesti, sagetator, balanta, despre care astrologii ne avertizeaza ca iubesc provocarile in detrimentul loialitatii.

Exit mobile version