Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Tunsori par scurt : se poarta tunsorile bob si pixie

Iata mai jos cele mai indicate modele de tunsori pentru acest an:

Urmareste-ne si pe Google NEWS

bob scurt

Tunsoarea bob


Femeile pur si simplu iubesc aceasta coafura. Simpla, dar niciodata plictisitoare, tunsoarea bob ofera extrem de multe posibilitati. Usor de realizat si intretinut, este unul dintre cele mai populare look-uri din lume.

Pentru o forma a fetei alungita, recomandam o tunsoare bob cat mai scurta, care va incadra perfect conturul chipului. Pentru o forma a fetei rotunde, este de preferat sa adoptati un bob cu aspect mai lung, cu un volum mic in partile laterale.

Pentru cele mai indraznete dintre voi, va propunem pentru anul acesta frizura bob cu aspect neglijat. Punctul forte al acestui stil este ca da bine pe absolut toate tipurile de fata, oferind un aspect „salbatic”, fiind totodata foate usor de ingrijit.

pixie scurt

Tunsoarea pixie


Acest tip de tunsoare se potriveste de minune celor dintre voi care aveti un fir de par subtire. Tipologia fetei careia i se preteaza excelent pixie  este fata ovala. Deasemenea va da bine si pe chipul fetelor cu fata rotunda, in cazul acestora recomandandu-se pixie cu breton.

Un mare plus pentru acest tip de frizura este faptul ca este adorata si de vedetele de la Hollywood. Deci, daca acestea nu se sfiesc sa opteze pentru pixie, nici voi nu ar trebui sa o faceti. Este un trend care probabil va fi la moda mult timp de acum incolo.

Exit mobile version