Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Vrei sa iti faci un tatuaj? Iata care sunt cele mai dureroase zone!

Evident ca durerea e diferita in functie de zona in care e facut tatuajul insa sunt o serie de factori care pot amplifica aceasta durere sau o pot diminua. Cel mai important factor tine de indemanarea celui care face tatuajul. Un alt factor important este legat de cat de usor suporta durerea cel care isi face tatuajul.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

In principiu, toate tatuajele dor insa unele sunt suportabile altele nu. Mai jos aveti o lista cu cele mai dureroase zone, daca le alegeti pentru a le tatua.

Coaste


Aceasta zona doare pentu ca pielea este mai subtire decat pe restul corpului. Nu trebuie neaparat sa va speriati si daca chiar vreti sa va faceti un tatuaj pe coaste ar trebui sa testati mai intai, la fel ca pe alte zone dureroase. Puteti incepe cu un tatuaj mic, care sa fie de sine statator sau din care sa se poata dezvolta unul mai mare.

tatuaj

In spatele urechii


Aici pielea este mult mai subtire decat cea de pe coaste si in principiu, un tatuaj in aceasta zona ar trebui sa fie mai dureros. Exista cateva trucuri pentru a ameliora durerea iar orice tatuator profesionist le stie.

Pulpe


Aceasta zona este „vizata” in numar mare atat de barbati cat si de femei. Cu toate acestea, este una dintre cele mai dureroase zone pentru ca aici se gasesc foarte multi centri nervosi, o parte din tesutul adipos, iar ritmul de vindecare este printre cele mai reduse. De foarte multe ori se poate intampla ca durerea sa fie mai mare dupa ce tatuajul este aplicat decat in momentul aplicarii.

Glezna


Aceste tatuaje sunt printre cele mai dureroase pentru ca sub piele nu se afla nimic altceva in afara de os. In ciuda acestui lucru, sunt foarte multe persoane care nu evita acest tip de tatuaj si vor neaparat sa faca impresie in sezonul estival.

In spatele genunchiului


Chiar daca este o zona cam bizara pentru a iti face un tatuaj, trebuie sa admitem ca sunt persoane care opteaza pentru ea. Daca o alegeti si voi, trebuie sa va asigurati ca urmatoarele doua zile nu va trebui sa mergeti foarte mult.

Unde ar trebui sa va faceti primul tatuaj


Daca nu aveti nici cea mai mica idee despre durerea provocata de aplicarea unui tatuaj, ar trebui sa alegeti o zona mai putin dureroasa, pe care o recomanda foarte multi profesionisti, din experienta lor cu clientii si apropiatii. Aceste zone sunt antebratul, burta sau fundul.

Exit mobile version