Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Bianca Dragusanu s-a intors in tara

Frumoasa roscata isi dorea de foarte mult timp sa plece in America, dar din pacate pentru ea vacanta nu s-a terminat asa cum si-a imaginat. Desi, toata lumea se gandea ca aceasta se distreaza in tara tuturor posibiltatilor, lucrurile nu stateau chiar asa.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

bianca-dragusanuToti prietenii au ramas socati cand au vazut ca Bianca a sosit in tara mai devreme decat ar fi trebuit, roscata s-a intors din cauza problemelor de sanatate.

Ea a povestit ca in primele zile s-a simtit foarte bine, a facut multe cumparaturi, s-a plimbat si s-a acomodat destul de repede cu viata de acolo. Dar din nefericire pentru ea vacanta mult visata s-a tranformat intr-un adevarat cosmar. Bianca a marturisit ca avut niste dureri de spate insuportabile si nu mai putea face absolut nimic. A fost la doctor, si-a facut un RMN, iar trei zile a trebuit sa apeleze la un chinetoterapeut pentru a se reface.

Cand a vazut ca durerile tot nu trec s-a hotarat sa-si schimbe biletul si sa revina in tara mai devreme decat era planificat. Bianca a mai spus ca ii pare rau ca a fost nevoita sa-si intrerupa vacanta, deoarece era prima data cand se ducea in State si isi dorea foarte mult sa petreaca cat mai mult timp.

Roscata a luat cea mai buna hotarare cand a decis sa revina in tara, pentru ca sanatatea este pe primul loc si cu siguranta o sa mai aiba ocazia sa se intoarca in America.

Exit mobile version