Site icon Demoiselle, o revista pentru femei moderne

Cele mai bune pastile de slabit disponibile in Romania

Vom prezenta in acest articol un top trei al pastilelor de slabit prezente pe piata din Romania.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

L-Carnitina


L carnitinaUnul dintre cele mai populare suplimente nutritive, L carnitina este un aminoacid sintetizat de catre ficat si rinichi din  lisina si metionina.

Principalul rol al L-Carnitinei in organism il reprezinta implicarea acestuia in metabolizarea grasimilor.

Cum de cele mai multe ori cantitatea de L Carnitina sintetizata de organism este insuficienta (mai ales pe fondul unei alimentatii dezechilibrate) un aport suplimentar este mai mult decat binevenit.

Potrivit studiilor efectuate, doza minima la care L carnitina este cu adevarat eficace este de aproximativ 2 grame/ zi (2000 mg). In cazul sportivilor de performanta, aceasta poate ajunge chiar pana la 6000 mg zilnic, fara a exista riscul aparitiei unor efecte secundare.

Pentru a se obtine rezultate vizibile, este recomandat ca pe parcursul administrarii acestui supliment sa se efectueze un minimum de 30-45 de minute de activitate fizica aeroba.

L carnitina poate fi achizitionata la un pret aproximativ de 140 de Lei de .

 

CLA (Acid linoleic conjugat)


Un acid gras natural care se gaseste in mod natural in hrana zilnica, acidul linoleic conjugat, sau prescurtat CLA, are un rol activ in arderea grasimilor, fiind in acelasi timp un adjuvant in cresterea masei musculare.

Ample studii efectuate pe indivizi obezi carora li s-au administrat suplimente de acid linoleic conjugat au reliefat o crestere a lipolizei concomitent cu o scadere a lipogenezei, o reducere a nivelului de colesterol rau (LDL) si a trigliceridelor, precum si o crestere a ratei de metabolizare a lipidelor pe durata somnului. Aici poti vedea cum functioneaza.

CLA poate fi achizitionat la un pret aproximativ de 26 de Lei de .

 

L-Arginina


Este deasemenea un aminoacid prezent in mod natural in alimentele pe care le ingeram zilnic.

Acest aminoacid are un rol primordial in eliminarea din organism a amoniacului rezultat in urma arderilor, stimuland deasemenea si productia de insulina.

Desi este clasificat ca fiind un aminoacid neesential, in situatii de stres acesta se transforma intr-un aminoacid esential.

Contribuie la cresterea masei musculare si la metabolizarea grasimilor prin stimularea productiei de hormoni de crestere la nivelul glandei pituitare.

Suplimentii cu L-arginina pot fi achizitionati online la un pret aproximativ de 42 de lei de .

Exit mobile version