Outlet-uri online in Romania

Magazinele de tip outlet online incep sa prinda din ce in ce mai mult in peisajul online romanesc.

Magazine tip outlet online dupa Brand


Haine COS

other-stories

 

 


De ce sa cumparam dintr-un outlet online?


Odata cu criza financiara observam ca, din ce in ce mai multe persoane, pentru a-si extinde afacerea si a dobandi un profit mai mare, isi deschid magazine virtuale, ce sunt la indemana oricui si pot fi accesate cu usurinta oriunde te afli.

Cum in ziua de azi abia reusim sa ne facem putin timp liber si pentru noi si, cum totul e pe fuga, nu mai avem timp sa alergam dintr-un magazin in altul sa ne facem cumparaturile. De aceea, asa cum ne platim facturile online, facem transferuri bancare online, ba chiar umplem cosul de alimente online, de ce sa nu optam sa ne cumparam si hainele in acelasi mod? Magazinele Outlet online sunt o alegere inteleapta, deoarece gasim haine la moda, pe toate gusturile, de la cele mai renumite branduri, la un pret cu mult mai accesibil decat le-ai gasi in magazinele ce le poarta numele.

Magazinele de tip outlet rezulta din surplusul de stocuri create de catre firmele producatoare de imbracaminte si incaltaminte. Hainele ce nu s-au vandut in anul respectiv sunt date spre vanzare la preturi reduse, pentru a se vinde mai repede si a scapa de marfa facandu-se loc unei noi colectii vestimentare.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Dar sa nu ne gandim ca fiind asa ieftina, colectia precedenta nu mai are valoare sau este demodata, pentru ca ea cu siguranta va reveni in trend si in plus trebuie sa profitam de faptul ca gasim haine ieftine si de calitate, pentru ca asta este cel mai important.

Cum magazinele Outlet in Romania sunt destul de putine si nu se afla in fiecare oras al tarii, este indicat sa accesam site-urile online de unde putem comanda. Trebuie de retinut faptul ca nu vom gasi imbracaminte si incaltaminte de la case de moda cu renume international, acestea sunt venite de la firmele producatoare de tip retail, ce ajung sa creeze surplusuri de stocuri deoarece acestia scot intotdeauna colectii numeroase de-a lungul anilor si se fabrica prea multe articole. De aceea nu exista conceptul de ʺlimited editionʺ sau ʺone of a kindʺ.

In general, un magazin Outlet online are succesul asigurat daca este accesibil clientilor, daca le ofera acestora o experienta placuta si este usor de utilizat, are o structura prietenoasa cu utilizatorii mai putin familiarizati in utilizarea internetului sau care nu au o experienta bogata in shoppingul online. In ceea ce priveste articolele vestimentare, in magazinele clasice se mai intampla ca unele sa le gasesti cu mici defecte de fabricatie, ceea ce implica un nasture rupt, un fermoar stricat si asa mai departe, detalii ce nu se observa de la prima vedere. Acest lucru iese din discutie, cand vine vorba de de site-uri – un patron ce se respecta nu va lasa ca aceste mici ʺincidenteʺ sa se intample, de aceea comanda care iti soseste acasa trebuie sa arate impecabil.

Un magazin de acest tip costituie intr-un final, o alegere buna si o solutie excelenta pentru cei care nu dispun de venituri prea mari, dar care raman loiali anumitor branduri si, cum in Romania aceste magazine nu sunt multe la numar, putem accesa cu incredere site-uri de acest gen, care iti permit sa iti innoiesti garderoba ieftin, dar de calitate.