Tipuri de lenjeria intima pentru bărbati

Home » Moda » Lenjerie intima » Tipuri de lenjeria intima pentru bărbati
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Articolele de lenjerie intimă sunt componente importante ale garderobei. Rolul slipurilor, chiloţilor a boxerilor nu se limitează la cel de protecţie a zonei intime.

Lenjeria asigură libertate de mişcare în timpul activităţilor dinamice, stare de bine în ţinutele de zi cu zi şi îmbunătăţeşte confortul termic general. Selectarea corectă a lenjeriei este o sarcină importantă, ce va influența bunăstarea personală.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ce tipuri de lenjerie intimă bărbaţi există?


Cu siguranță, printre cele mai populare tipuri de lenjerie intimă bărbaţi se găsesc: slipurile, boxerii şi chiloţii clasici. Totuși există mult mai multe variante, dintre acestea merită amintite articolele de tip tanga barbatesti, șorturi bărbăteşti şi slipuri de baie. Cu croi minimalist, produsele de tip tanga pentru bărbaţi oferă suport bun şi libertate de mişcare şi pot fi purtaţi la ţinutele impecabile, unde liniile şi cutele nu îşi au locul. Șortul este o piesă genială, ce asigură confort. Mulţi domni prefera șorturile pentru somn şi activităţi relaxante în detrimentul altor articole de lenjerie. Analizând şi varietatea mare de tipuri de modele, dar şi detaliile legate de design şi coloristică se poate preciza că oferta disponibilă în magazine este foarte generoasă.

Vorbind de articole de lenjerie bărbaţi, cu siguranţă, trebuie menţionări chiloţii bărbaţi, slipurile şi boxerii. Primele tipuri sunt preferate pentru suportul şi confortul pe care le asigură. Slipurile sunt variantele ideale ce oferă utilizatorilor libertate de mişcare şi sunt opțiunile ideale pentru bărbaţii dinamici ce apreciază să facă mişcare şi nu îşi doresc să fie distraşi în timpul antrenamentelor de neplăceri create de cusături sau benzi prea strânse. Boxerii sunt articole de lenjerie preferate nu doar de tineri, dar şi de domnii maturi. Aceștia îmbunătățesc stare de confort în special când temperaturile sunt scăzute.

Cum trebuie aleasă lenjeria intimă?


Primul aspect ce ține de selectarea de lenjerie intimă bărbătească ce trebuie analizat este legat de calitatea materialelor. Pentru că acesta intră în contact cu pielea şi cea mai sensibilă zonă a corpului, se recomandă selectarea de fibre naturale. Indiferent de tipul de lenjerie preferat, ţesăturile trebuie să fie naturale, atent procesate, plăcută la atingere. Lenjeria realizată preponderent din bumbac este rezistentă la uzură, este respirabilă, dar are şi proprietăţi absorbante, pretându-se perfect atât în ţinutele de zi cu zi, în cele sport dar şi la outfiturile office sau formale.

Un alt detaliu important este legat de dimensiune. Mărimea unei perechi de chiloţi bărbaţi trebuie să fie corect selectată pentru a beneficia de avantajele lenjeriei. O mărime prea mică sau prea mare va produce disconfort major. Din fericire în magazinele de specialitate există numeroase modele de lenjerie intimă pentru bărbaţi şi mărimi variate, de la XS, S, M, L, XL sau mărimi mai mari astfel ca selectarea produselor potrivite poate fi chiar plăcută.

Culoarea şi imprimeurile sunt alte elemente importante, când vine vorba de lenjerie de corp pentru bărbaţi. Domnii care pun preţ pe versatilitate se pot orienta către acele modele minimaliste. Un set boxeri bărbaţi, cu design simplu în culori neutre – negru, gri, alb, bleumarin, poate fi alegerea perfectă pentru ţinutele de birou. Un şort bărbaţi cu imprimeuri vesele poate fi alegerea pentru ținuta de somn relaxantă. O pereche de chiloti barbatesti multicolori poate fi alegerea tinerilor pentru stilizările îndrăzneţe sau de zi cu zi.

 Enache Mihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.