Aparatele dentare invizibile, o revolutie in ortodontie

Home » Sanatate » Sanatate dentara » Aparatele dentare invizibile, o revolutie in ortodontie
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Pe langa rolul estetic, dintii fiind o adevarata "carte de vizita" pentru fiecare dintre noi, o dantura perfecta are si un important rol functional.

Nativ, nimeni nu are dintii perfect aliniati, insa, datorita evolutiei galopante a tehnologiei dentare, aparatul ortodontic a devenit o solutie accesibila oricui.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Woman smile

Desigur, exista o multitudine de tipuri de aparate, insa cu adevarat revolutionare sunt cele invizibile, reprezentand varful de gama in ortodontie. Acestea, pe langa faptul ca sunt imperceptibile de catre un ochi neavizat sunt si deosebit de comfortabile. Iata mai jos doua modele de top:

Aparat dentar invizibil Invisalign

Spre deosebire de aparatele cu bracketi metalici, aparatul dentar invizibil Invisalign este un sistem de gutiere realizate dintr-un plastic special, transparent. Odata aplicat pe dantura, acesta devine practic invizibil.

Un avantaj major al acestui aparat este mobilitatea. Astfel, il puteti detasa in momentul in care luati masa sau doriti sa va spalati pe dinti.  Deoarece nu exista bracketi metalici, nu aveti de ce sa va faceti griji ca veti suferi iritatii ale cavitatii bucale.

Pe parcursul tratamentului, pacientul schimba mai multe seturi de gutiere, fiecare dintre acestea fiind adaptata unei noi etape.

Aparat dentar fix invizibil Linguale

Este deasemenea un tratament ortodontic de ultima generatie. Spre deosebire de aparatele clasice, bracketii metalici se fixeaza pe suprafata interioara a dintilor.

Fiecare dintre aceste aparate este unic, personalizat pe tipologia fiecarui pacient dupa amprenta dentara.

 Robert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.