Brad Pitt a fost agresat la premiera filmului Maleficent

Home » Monden » Celebritati internationale » Brad Pitt a fost agresat la premiera filmului Maleficent
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Sotul Angelinei Jolie a fost agresat de un barbat la premiera filmului Maleficent, actorul semna autografe atunci cand un strain a venit si l-a lovit drept in fata, conform politiei din Los Angeles.
Ieri, actorul Brad Pitt a participat la premiera filmului Maleficent, in care Angelina Jolie este actrita principala, evenimentul a avut loc in Los Angeles. Conform sergentului Leonard Calderon, de la politia din Los Angeles, in momentul in care frumosul actor semna autografe pentru fani, un barbat a trecut peste gardurile de protectie si l-a lovit direct in fata.

Vitalii Sediuk

Din fericire, Brad Pitt nu a patit nimic grav, ranile fiind unele usoare. Autoritatile le-au prins imediat pe Vitalii Sediuk, acesta este numele celui care l-a lovit pe celebrul actor. Sergentul a mai declarat ca barbatul a fost arestat pentru vatamare corporala si si-a petrecut noaptea la politie. Barbatul nu este la prima abatere de acest gen, acesta a mai facut astfel de gesturi si in trecut.

Barbatul a devenit celebru dupa ce a incercat sa-l sarute pe actorul Will Smith, acesta dandu-i o palma. Este clar ca barbatul are probleme grave, deoarece saptamana trecuta a incercat sa intre sub rochia actritei America Ferrera. Vitalii Sediuk a mai provocat un astfel de moment jenant si la premiera filmului The Wolf of Wall Street, barbatul s-a aruncat la picioarele lui Leonardo DiCaprio.Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Ramona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *