Ce băuturi răcoritoare adoră clienții să savureze pe terasă vara?

Home » Culinar » Bauturi » Ce băuturi răcoritoare adoră clienții să savureze pe terasă vara?
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Vara este perioada preferată a foarte multor persoane deoarece acestea aleg să-și petreacă timpul liber la o terasă sau pe plajă savurând una dintre băuturile lor preferate.

Tocmai din acest motiv, în meniul unui restaurant trebuie să se regăsească cele mai căutate băuturi și bineînțeles, să fie preparate așa cum trebuie pentru a beneficia de gustul savuros.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Cele mai bune băuturi pe care le poate oferi un restaurant vara


Pe lângă gama variată pe care trebuie să o ofere un restaurant clienților, este foarte important modul acestora de preparare deoarece acesta dă gustul băuturilor. Un barman trebuie să dețină toate instrumentele necesare pentru prepararea unei băuturi. Printre acestea un rol foarte important este ocupat de shaker deoarece acest aparat amestecă băuturile prin agitare. Scopul acestuia este de a prepara băuturile mai rapid și mai corect, în special pe cele ce conțin alcool.

Cocktail


Acestea pot fi de două feluri, alcoolice sau nonalcoolice. Este foarte important ca un cocktail să fie preparat așa cum trebuie pentru a avea cel mai bun gust. Printre cele mai renumite cocktailuri se numără Mojito, Sex on the beach, Margarita, Bloody Mary, Cosmopolitan, Tequila Sunrise, Long Island Iced Tea, Mai Tai, Black Russian și Screwdriver.

Pentru a putea fi savurate la maxim, acestea trebuie preparate corect și bineînțeles servite corespunzător. La RoseHome sunt disponibile diferite seturi de pahare special fabricate pentru servirea cocktailurilor de diferite forme, dimensiuni, culori și modele.

Limonada


Limonada este o băutură la fel de iubită pe timpul verii deoarece este răcoritoare. Aceasta poate fi simplă sau cu diferite arome, printre care și limonada clasică, limonada de căpșuni, limonada de zmeură, limonada de pepene roșu sau galben, limonada de ananas, limonada cu mentă, limonada de soc și multe altele.

Bere de calitate


Și berea este una dintre cele mai consumate băuturi la terasă, iar din acest motiv am ales să îți prezentăm top 10 cele mai bune beri din lume în funcție de vânzările acestora. Pe primul loc se află berea Snow, o marcă de bere chinezească, urmată de Budweiser, Tsingtao, Bud Light, Skol, Heineken, Harbin Beer, Yanjing, Corona și Coors.

Freshuri cu gheață


Freshurile cu gheață sunt foarte cerute deoarece pe lângă faptul că sunt sănătoase, datorită adaosului de gheață acestea răcoresc. Printre cele mai cunoscute freshuri se numără cel de portocale, pepene roșu, grapefruit, căpșuni, de pepene galben și altele.

Paharele joacă un rol foarte important în servirea băuturilor deoarece acestea trebuie să arate și bine, pentru a stârni pofta. În magazinele de specialitate vei găsi pahare pentru orice tip de băutură, acestea fiind confecționate doar din materiale de top ce oferă produselor durabilitate sporită și numeroase avantaje. Printre cele mai importante beneficii se numără bineînțeles rezistența și compatibilitatea cu mașina de spălat vase, fapt ce salvează foarte mult timp, acesta fiind indispensabil în locațiile de HoReCa.

 Enache Mihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.