Libris isi rasplateste clientii cu peste 7000 de cadouri

Home » Stiri » Comunicate de presa » Libris isi rasplateste clientii cu peste 7000 de cadouri
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Cu ocazia sarbatoririi a 7 ani de activitate Libris a pregatit numeroase surprize clientilor sai. Inclusiv peste 7000 de cadouri pentru comenzile plasate in ziua de 20 mai 2016.

Cadouri si surprize pentru 7 ani de activitate


Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania serbeaza 7 ani de succes si dedicatie pentru satisfacerea nevoilor cititorilor. Cu ocazia acestui eveniment special, echipa Libris doreste sa sa rasplateasca clientii si iubitorii de carte cu 7000 de cadouri speciale. Acesta este modul in care libraria online multumeste tuturor celor care aleg sa ii fie alaturi in data de 20 mai 2016. In aceasta zi, campania se desfasoara incepand cu primele ore ale diminetii si pana la incheierea zilei, la miezul noptii. Valoarea totala cumulata a celor 7000 de cadouri este de peste 80.000 de lei.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Nu exista conditii speciale si nici regulament de participare, orice comanda plasat pe data de 20 mai in intervalul mentionat, indiferent de valoarea acesteia, va fi rasplatita cu un cadou special. Libris.ro estimeaza o crestere a vanzarilor de pana la 6 ori fata de campaniile periodice organizate in mod obisnuit.

Tot cu ocazia aniversarii a celor 7 ani de succes pe piata de specialitate, Libris.ro ofera preturi speciale la peste 90.000 de titluri de carte si la produsele din categoria jocuri disponibile pe site.

Despre Libris.ro

Libris.ro este divizia online a Libris SRL, companie cu 25 de ani de experiente si cea mai mare librarie online din Romania.

Prima librarie online care ofera transport gratuit pentru orice comanda, indiferent de valoare, Libris.ro pune la dispozitia iubitorilor de carte o oferta de peste 110.000 de titluri de carte atat in limba romana cat si in engleza. Strategia Libris.ro are ca scop diversificarea categoriilor si subiectelor tratate de cartile distribuite pentru a oferi clientilor o gama cat mai bogata si diversificata de material de lectura. Pana la finele anului 2016 vor fi adaugate doua noi categorii, cu accent pe zona de educatie si dezvoltare personala.

 Robert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.