NIVEA deschide in premiera un Pop-UP Hair Salon la Maison 13

Home » Stiri » Comunicate de presa » NIVEA deschide in premiera un Pop-UP Hair Salon la Maison 13
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Fanele NIVEA vor testa cele mai recente inovatii în îngrijirea parului

NIVEA anunta lansarea unui Pop-UP Hair Salon în care doamnele si domnisoarele vor testa, în premiera, cele mai recente inovatii în îngrijirea parului. Salonul va fi deschis între 24-25 martie, la Maison 13, pe strada Dumbrava Rosie nr. 2 din Bucuresti. Cele mai active fane ale paginii de Facebook NIVEA vor avea sansa de a testa noile produse NIVEA, adaptate fiecarui tip de par, într-o sesiune speciala de înfrumusetare si rasfat.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

O echipa de stilisti va oferi invitatelor o sedinta de spalare si coafare, cu sfaturi de îngrijire personalizate pentru sanatatea si stralucirea parului. Fanele care doresc sa participe la Pop-UP Hair Salon by NIVEA sunt invitate pe pagina de Facebook NIVEA, pentru a afla detalii despre cum pot castiga o sesiune de rasfat. Sunt puse în joc 20 de invitatii, oferite prin tragere la sorti celor care posteaza pe pagina de Facebook NIVEA un comentariu cu un selfie în care parul le sta asa cum le place. Concursul are loc în perioada 17-19 martie 2017, iar castigatoarele vor fi anuntate în data de 20 martie.

Toate invitatiile se fac pe baza de programari. Pop-Up Hair Salon by NIVEA este deschis pana pe 25 martie 2017, la ora 20.00.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marca de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de îngrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Fetei si Îngrijirea Mainilor; în ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, în 2012.

 Simona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.