Pizza cu bacon si sunca de curcan

Home » Culinar » Fast Food » Pizza cu bacon si sunca de curcan
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Pizza este unul dintre cele mai iubite preparate culinare, fiind savurate in egala masura atat de copii cat si de adulti.

Pizza cu bacon si sunca de curcan

Pentru ca ne place sa stim exact cum anume este preparata, preferam sa o realizam acasa, din ingrediente proaspete. Iata cum se realizeaza acesta pizza cu bacon si sunca de curcan:

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ingrediente toping:


  • 100- 150 gr de bacon
  • 150 gr de sunca de curcan
  • 100 gr salam uscat
  • 100 gr cascaval ras
  • 3 rosii potrivite
  • Sare si piper dupa gust

Pentru blat vom folosi aproximativ 500 de grame de faina, 25 de grame de drojdie, o lingurita de sare si una de zahar.

Mod de preparare


  • Faina impreuna cu drojdia se framanta cu putina apa calduta (sau lapte) si se da la dospit jumatate de ora.
  • Se dau rosiile prin razatoarea mare, obtinand un sos delicios caruia ii puteti adauga un pic de sare si piper.
  • Se intinde aluatul si se aseaza foaia in tava pe hartie de copt(pentru a preveni lipirea)
  • Se presara un strat de cascaval ras, dupa care se adauga sosul de rosii, intinzandu-l uniform cu o lingura.
  • Se adauga baconul sunca de curcan si salamul (maruntite in prealabil), dupa care se presara un nou strat de cascaval ras. (optional puteti bate un ou cu care sa ungeti compozitia, pentru a obtine acea crusta aurie)
  • Se da tava la cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute.Pofta mare sa aveti!

 Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.