Stati cu ochii pe reducerile de toamna !

Home » Moda » Tendinte » Stati cu ochii pe reducerile de toamna !
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Vara acestui an a fost cu siguranta una dintre cele mai capricioase veri din ultimii 20 de ani.
Asa se face ca ea a trecut pe nesimtite si ca venirea toamnei nu a adus cu sine decat un strop de ploaie in plus. Cei care au apucat sa colinde magazinele de haine in vara ce tocmai a trecut stiu cu siguranta ca oferta comerciantilor, cel putin in ceea ce priveste hainele pentru femei, a fost un pic diferita fata de anii precedenti. Comerciantii s-au orientat spre modele de bluze (dar nu numai) de vara mai pline, dar totusi un pic mai calduroase.

bluze

De ce aducem in discutie acest subiect? Pentru ca multe dintre obiectele comercializate ca fiind “de vara” pentru anul acesta pot fi purtate si acum toamna, cand temperaturile sunt un pic mai reci, cu mentiunea ca mai toate produsele importante sunt acum la reducere.

Practic, in loc sa-si cumpere bluze sau rochii de toamna, femeile ar trebui mai degraba sa verifice daca nu cumva se afla haine pentru sezonul vara/toamna in stocurile magazinelor care au reduceri.

Septembrie e in general o luna de tranzit, in care comerciantii cauta sa scape de produsele de vara pentru a face loc colectiei de toamna-iarna.

Cum costurile de depozitare a marfii nevandute sunt prea mari, factor la care se adauga si riscul de schimbare radicala a tendintelor in lumea modei, cei mai multi retaileri de haine prefera sa vanda hainele ramase la preturi de dumping. Cum anul acesta a fost mai special din punct de vedere al conditiilor meteorologice, sunt sanse mari ca orice femei sa-si poata gasi bluze si rochii de toamna nu numai la magazinele obisnuite, ci chiar si la marii retaileri.

Singurul aspect care trebuie avut in vedere  e faptul ca, cel mai probabil, si alte femei si-au dat seama de particularitatile acestui an si de schimbarile in oferta de haine pe care ele le-au impus. Asta nu inseamna decat concurenta mai mare pe hainele cu numar mic, motiv pentru care tuturor femeilor (dar nu numai) li se recomanda sa mearga inca din prima zi in care un magazine porneste perioada de reduceri de toamna.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.