3 modele de canapele de lux care iti pot innobila livingul

Home » Casa de vis » Amenajari » Living » 3 modele de canapele de lux care iti pot innobila livingul
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Piesele de mobilier tapisate (canapelele si fotoliile) sunt elementele centrale ale designului unui living.

Tinand cont de acest aspect, alegerea unor canapele potrivite este deosebit de importanta, atat pentru crearea unui spatiu confortabil si functional, cat si pentru crearea designului interior ideal.

Am ales sa va prezentam in cele ce urmeaza 3 modele de canapele de lux care va vor innobila si in acelasi timp vor imprima personalitate livingului vostru:

Living Modern – Canapeaua Tonin Casa Duny


Canapea Tonin Casa Duny

Canapea Tonin Casa Duny

Un living modern necesita o canapea … moderna. Modelul ideal de canapea pentru un astfel de living este definit de un design minimalist, finisaje de exceptie si o calitate premium a materialelor folosite.

Designul canapelei de lux Tonin Casa Dony este semnat Angelo Tomaiuolo, fiind disponibila in mai multe culori si finisaje.

Living Clasic – Arketipo Coast


Canapea Arketipo Coast

Canapea Arketipo Coast

Cu un desing realizat de catre Francesco Rota, canapeaua Arketipo Coast emana eleganta, invaluind livingul intr-un refinament aparte. Este solutia ideala pentru un design clasic, usor retro.

Tapiseria este realizata integral din bumbac umplut cu spuma poliuretanica, in vreme ce pernele moi si delicate sunt realizate deasemenea din bumbac umplut cu puf de gasca.

Gufram Bocca Dark Lady – pentru un living avangardist


Canapea Gufram Bocca Dark Lady

Canapea Gufram Bocca Dark Lady

Dark Lady este probabil una dintre cele mai indraznete creatii ale lui Heller, cel mai bine cotat designer de produs din lume.

Cu un design inspirat de portretul lui Mae West (Salvatore Dali), cat si de buzele rosii ale divelor anilor 60-70, arhitectul a realizat o veritabila opera de arta. Are in acelasi timp o alura rebela (datorita piercingului supradimensionat) cat si eleganta, fiind o adevarata piesa de rezistenta pentru un living ca in reviste.

Credit Foto: Ida Design

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.