A uitat sau nu partenerul tau de “fosta”?

Home » Familie & Relatii » Relatii » Suferinta in dragoste » A uitat sau nu partenerul tau de “fosta”?
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Daca nu esti sigura ca partenerul tau nu mai poarta urme ale fostei relatii este bine sa ai o discutie cu el pentru a fi sigura ca nu vei fi si tu o urmatoare victima a unei iubiri imposibile. Daca ai banuielei in aceasta privinta, comunicarea in mod direct cu el te va calauzi sa tragi concluziile reale.
Daca tu esti urmatoarea, imediat dupa intreruperea de catre el a unei relatii indelungate, ai tot dreptul sa fii suspicioasa si vrei sa stii daca esti folosita ca tratament pentru el, sau intr-adevar te iubeste cu adevarat. Trebuie sa stii ca revenirea dupa un esec sentimental este de lunga durata si posibilitatea ca el sa fie izbit de o iubire fulgeratoare fata de tine, este mai mica decat aceea de a te folosi ca medicament.

Daca este nostalgic si isi mai suna din cand in cand fosta partenera este clar ca gandul lui nu este la tine si ca mai spera sa isi reia fosta relatie.

Aducerea in discutie in mod regulat despre fosta lui partenera si despre cum decurgea relatia lui inainte, iti da clar de inteles despre intentiile lui. Nu te pacali singura cautand tot felul de motive care sa il scuze.

Daca are tot felul de obiecte care au legatura cu fosta relatie si care nu au nicio utilitate, este cazul sa il intrebi ce face cu ele si de ce le tine. Inseamna ca inca mai are inca ganduri nostalgice la ceea ce a fost.

Iesi undeva cu el si cu fostii tai prieteni si il simti ca fiind absent si ca face toate acestea doar din obligatie. Nu este receptiv la framantarile tale cu toate ca ii explici problemele. Este suficient sa iti dai seama ca nu il interesezi in mod deosebit si ca nu nutreste sentimente fata de tine. Ar fi cazul sa te intrebi daca nu “fosta” este responsabila de toate acestea.

Faptul ca semeni cu fosta lui partenera si in momentul in care tu iti schimbi look-ul, lui nu ii place, dovedeste clar ca te-a ales doar pentru ca ii aduceai aminte de fosta iubita. Amprenta lasata in subonstient il poate face sa actioneze chiar si inconstient la o asemenea alegere in incercarea de a substitui pierderea avuta.

Relatia ta dureaza de un timp si el in continuare nu vrea sa isi asume responsabilitati care ar trebui sa va priveasca pe amandoi, iti poate da de inteles ca el se mai considera inca un om liber.

Daca se intampla des sa te strige cu numele ei este clar ca ii este gandul la ea. Impune-ti punctul de vedere pentru ca acest lucru nu este normal.

Este normal sa faca anumite comparatii intre tine si “fosta” dar sa nu le adreseze verbal catre tine. Nicio persoana nu se poate asemana cu alta si este un lucru obisnuit sa observe diferente, dar in momentul in care iti tot atrage atentia in aceasta privinta, in mod cert nu asta este calea pe care trebuie sa o ia relatia voastra.

Toate acestea trebuie sa iti puna intrebarea: Unde ma aflu eu in toata aceasta ecuatie? Pentru ca daca vei continua sa ignori toate aceste semne in mod sigur nu va iesi nimic bine de aici.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Urmareste-ne si pe Google News

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.