Chicken Fingers, fasii de pui crocante

Home » Culinar » Fast Food » Chicken Fingers, fasii de pui crocante
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Fasiile de pui crocante, sau cum spun prietenii nostri de peste ocean, Chicken Fingers, sunt un preparat extrem de usor de realizat si pe deasupra delicios. Pentru ca imi place sa experimentez, reteta este adaptata in house, asa ca probabil nu prea are nimic de a face cu reteta originala :).

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  •  6-7 catei de usturoi
  •  2-3 lingurite mustar
  • Fulgi de porumb
  • Pesmet sau faina
  • 2 oua

Mod de preparare

  • Se feliaza pieptul in fasii inguste si se condimenteaza dupa gust.
  • Se amesteca usturoiul pisat cu mustarul realizandu-se o pasta cu care se vor unge bucatile de pui.
  • Se da la macerat in frigider aproximativ jumatate de ora.
  • Se bat doua oua intr-un bol, iar fulgii de porumb, zdrobiti se aseaza intr-un alt vas, impreuna cu pesmetul (sau faina)
  • Se scufunda bucatile de carne in oul batut apoi se tavalesc prin pesmetul amestecat cu fulgii de porumb.
  • Se prajesc in ulei bine incins pana se rumenesc si prind o crusta aurie.

Se poate servi cu maioneza, sau cu diferite sosuri, dupa gustul fiecaruia.

C’est tout. Bon Apetit!

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.