Chicken Fingers, fasii de pui crocante
Fasiile de pui crocante, sau cum spun prietenii nostri de peste ocean, Chicken Fingers, sunt un preparat extrem de usor de realizat si pe deasupra delicios. Pentru ca imi place sa experimentez, reteta este adaptata in house, asa ca probabil nu prea are nimic de a face cu reteta originala :).
Urmareste-ne si pe Google NEWS
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 6-7 catei de usturoi
- 2-3 lingurite mustar
- Fulgi de porumb
- Pesmet sau faina
- 2 oua
Mod de preparare
- Se feliaza pieptul in fasii inguste si se condimenteaza dupa gust.
- Se amesteca usturoiul pisat cu mustarul realizandu-se o pasta cu care se vor unge bucatile de pui.
- Se da la macerat in frigider aproximativ jumatate de ora.
- Se bat doua oua intr-un bol, iar fulgii de porumb, zdrobiti se aseaza intr-un alt vas, impreuna cu pesmetul (sau faina)
- Se scufunda bucatile de carne in oul batut apoi se tavalesc prin pesmetul amestecat cu fulgii de porumb.
- Se prajesc in ulei bine incins pana se rumenesc si prind o crusta aurie.
Se poate servi cu maioneza, sau cu diferite sosuri, dupa gustul fiecaruia.
C’est tout. Bon Apetit!