Cum ajungi din nou la greutatea ideala dupa ce ai nascut?

Home » Diete » Sfaturi slabit » Cum ajungi din nou la greutatea ideala dupa ce ai nascut?
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Pentru multe femei proaspat devenite mamici, slabitul poate fi privit ca fiind o misiune cu adevarat imposibila, mai ales dupa ce se privesc in oglinda si observa cum silueta pe care au avut-o in urma cu 9 luni este foarte departe acum.

Exista bineinteles si cazuri fericite, in care in timpul sarcinii nu au fost depuse foarte multe kilograme in plus, dar in alte situatii (pe care le intalnim cel mai des),  o femeie acumuleaza in medie undeva la 13 kilograme.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Vestea buna este ca, desi pentru multe pare o misiune imposibila, ea este cat se poate de realista, silueta pe care o aveai inainte de a ramane insarcinata putand fi obtinuta tinand cont de cateva sfaturi cat se poate de simple, in ceea ce priveste alimentatia ta, suplimentele alimentare la care poti apela dar si in ceea ce priveste efortul fizic pe care ar trebui sa il faci de cel putin trei ori pe saptamana.

slabire cu forskolin

Care sunt sfaturile pe care ti le ofer in ceea ce priveste alimentatia?


Cred ca stii deja faptul ca alaptarea ajuta la slabire, cu toate ca nu in toate cazurile reprezinta cel mai eficient mod (s-a dovedit ca prin alaptare poti sa arzi in jur de 500 de calorii in fiecare zi, dar de cele mai multe ori acest lucru nu este de ajuns). Dieta poate fi cea mai la indemana solutie, dar, desigur, nu iti recomand sa te apuci de aceasta chiar din primele luni de viata ale bebelusului tau, pentru ca in aceasta perioada in care si alaptezi este bine sa ai o alimentatie cat mai diversificata si care sa acopere toti nutrientii, vitaminele si mineralele de care are nevoie corpul tau.

Dupa ce au trecut cateva luni de la nastere poti treptat sa incepi sa iti schimbi obiceiurile alimentare dobandite in timpul sarcinii prin introducerea de proteine in dieta ta  intr-o cantitate ceva mai mare, aceste proteine putand fi luate din lapte, oua, peste (cel mai recomandat), carne slaba, dar si diferite alte derivate din lapte, precum iaurturile sau branzeturile (este important de retinut faptul ca din acestea vei obtine si cantitatea necesara de calciu, de care organismul tau are atat de mare nevoie).

Trebuie sa iti mai faci un obicei si din a consuma cat mai multe lichide (iar aici ma refer in special la apa, sucurile acidulate nefiind recomandate – mai ales ca au un continut caloric destul de ridicat), hidratarea fiind foarte importanta in general, nu doar in timpul slabirii. In ceea ce priveste gustarile, aici poti opta intre fructe, iaurturi, un fresh din legume si asa mai departe. Ideea este sa nu te „infigi” in ciocolate si alte dulciuri, pentru ca atunci tot efortul tau va fi in zadar (stiu ca este greu sa rezisti tentatiilor, dar incearca).

 

O dieta echilibrata trebuie combinata cu miscare regulata pentru a avea efect!


 

Dieta echilibrata este unul dintre principalii factori care ne pot ajuta sa dam jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii, dar pentru ca efectul sa fie cel asteptat este necesara includerea miscarii in stilul tau de viata, de cel putin trei ori pe saptamana (sau mai des). De la scurte plimbari prin parc cu cel mic, pana la a merge pe stadion singura si a alerga, ori la sala, ai la dispozitie foarte multe optiuni in ceea ce priveste acest aspect. Poti la fel de bine sa faci miscare si la tine acasa, mai ales ca pe internet gasesti numeroase videoclipuri care te invata cum sa iti alegi excercitiile care sa arda cele mai multe calorii.

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.