Cuplurile cu adevarat fericite evita sa publice aspecte din viata personala pe retele sociale

Home » Familie & Relatii » Relatii » Relatii de succes » Cuplurile cu adevarat fericite evita sa publice aspecte din viata personala pe retele sociale
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Dragostea nu se imparte, un motiv pentru care cuplurile cu adevarat fericite evita sa publice aspecte din viata personala pe retelele sociale.

Ai, probabil, intre prietenii de facebook un profil de spammer care nu se opreste din a publica imagini sau texte cu referire la dragostea pe care o traieste cu partenerul tau. Practic, astfel de persoane isi posteaza fericirea in fiecare zi.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Cu toate acestea, s-a demonstrat ca atitudinea dezvaluie exact opusul, ca numarul de publicatii in retelele de sociarizare este invers proportional cu starea de sanatate a relatiei. Cel putin, asa sustine un studiu publicat in Personality and Social Media Bulletin. Dar nu numai acest studiu confirma faptul ca partenerii cu adevarat fericiti sunt cei care fac mai putin zgomot pe retelele sociale.

 

Ce anume au mai concluzionat studiile?

  • Oamenii fericiti nu isi expun viata, pentru ca nu trebuie sa dovedeasca nimic nimanui.
  • Desi Internetul a devenit un fel de vitrina, imaginile proiectate sunt intotdeauna partinitoare. Retelele sociale ofera un teren propice bun pentru a spiona viata altora.
  • Cuplurile care impartasesc mai multe fotografii vor sa arate cat de mult calatoresc, cum se distreaza, la ce restaurante servesc masa etc.
  • Unul dintre neologismele pe care il tot intalnim in ultimii 2 ani este phubbing. Verbul exprima o actiune care provoaca efecte secundare in cupluri. In mod normal, oamenii fericiti nu se opresc in timpul unei conversatii pentru a-si verifica contul de facebook.
  • Retelele sociale sunt un fel de terapie pe forum. Exista studii care confirma ca mediul virtual ajuta la combaterea sentimentelor de singuratate. Cu toate acestea, platformele supravietuiesc zilnic cu milioane de utilizatori care nu partajeaza citate celebre si melodii cu sensuri duble. Exista oameni fara probleme? Cupluri fara probleme? Raspunsul este nu! Doar ca unii nu le fac publice.

Foto:Pixabay

 

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.