Irina Binder : Lansare Roman Fluturi 3

Home » Timp Liber » Lectura » Irina Binder : Lansare Roman Fluturi 3
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Fluturii Irinei Binder poti sa-i iubesti sau sa-i urasti, dar in nici un caz nu te lasa indiferent pentru ca povestea romanului de dragoste este una atipica.

E oare posibil sa porti in tine iubirea sincera fata de doua persoane total diferite, cum sunt Matei si Robert pentru Irina? Cat si cum poti trai in aceasta dualitate sentimentala? La un moment dat, in viata trebuie sa luam decizii care ne vor indeparta definitiv de unele persoane dragi noua. Cum decidem in ce parte atarna mai mult balanta?

Fluturi 3 - Irina Binder

Fluturi 3 – Irina Binder

Am fost si noi o “Irina” care nu a stiut tot timpul ce sa aleaga si stim cat de greu luam o decizie chiar atunci cand stim ca schimbarea este calea cea mai sigura spre evolutie.

Lectiile vietii noastre sunt experimentate de multe ori prin prisma unor situatii si trairi dificile, dar care mai apoi se dovedesc a fi benefice evolutiei noastre ca persoane.

Exact la fel cum fluturele incepe sa isi desfaca aripile devenind liber, si noi castigam incredere in noul nostru sine si incepem sa ne simtim din ce in ce mai liberi, bucurandu-ne de noua noastra realitate.

Noul volum al Irinei Binder, Fluturi 3, isi propune sa ne dezvaluie calea transformarii si evolutiei nu doar a Irinei, personajul principal al romanului, ci si a noastra, a cititorilor ei. Romanul prezinta o poveste complicata de dragoste intre Irina si Robert, iar volumul 3 deznodamantul acesteia. Primele doua volume din Fluturi au ocupat timp de 3 ani locul 1 in topul vanzarilor de carte din Romania si au fost reeditate in 2016.

Romanul Fluturi 3 este disponibil pe Libris.ro incepand cu 25 iunie 2016 si beneficiaza de transport gratuit in tara, la fel ca orice alt titlu comandat de pe site-ul faimoasei librarii online din Romania! Poate fi comandat de AICI.

Libris.ro doreste sa isi rasplateasca cititorii de carte intr-un mod cu totul special, astfel ca 1000 de exemplare ale romanului Fluturi 3 au fost deja livrate cu autograful Irinei Binder. Lectura placuta!
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.