Sufleu de spanac cu branza dulce

Home » Culinar » Aperitive » Sufleu de spanac cu branza dulce
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Un aperitiv foarte light si gustos, sufleul de spanac cu branza de vaci este deosebit de usor de pregatit chiar si de cineva fara mari veleitati in bucatarie. Daca branza dulce folosita este degresata, poate fi si un excelent aperitiv pentru cei care tin Dieta Dukan (fazele de Croaziera P+L, Consolidare si Stabilizare)

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ingrediente

  • 1 kg de spanac proaspat
    Sufleu de spanac cu branza de vaci

    Sufleu de spanac cu branza de vaci

  • 500 gr de branza dulce
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de marar

Optional: 50 gr unt

Mod de preparare

  • Spanacul de spala bine sub jet de apa rece si se opareste pe aragaz.
  • Cand este gata, se scurge bine si se toaca marunt.
  • Se amesteca spanacul cu branza si ouale batute in prealabil, in compozitie adaugandu-se condimentele si mararul tocat, respectiv untul.
  • Se da la cuptor intr-un vas de tip yena circa 45 de minute.

Se serveste rece.

 Robert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.