Tu stii care este diferenta intre gene false si extensii de gene?

Home » Beauty » Ochi » Tu stii care este diferenta intre gene false si extensii de gene?
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Nu de mult timp tot mai multe femei recurg la proceduri cosmetice, cum ar fi metoda genelor false si a extensiilor de gene.

Ca si in cazul unghiilor, acestea au fost mult timp categorisite ca fiind metode de lux. In prezent, foarte multe femei apeleaza la metoda genelor false si a extensiilor in mod constant, altele doar din cand in cand.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

In 1927 renumitul make-up artist Max Factor a inventat genele artificiale.  La inceput, genele false au fost folosite in principal numai de vedetele de cinema, fiind destul de voluminoase si incomod de folosit. Datorita noilor tehnologii, acestea au inceput sa fie folosite in viata de zi cu zi de catre marea majoritate a femeilor.

Genele false


Genele moderne sunt realizate din par natural, avand o aplicare convenabila. Rezultatul este vizibil, avand un aspect moale si natural. De asemenea, ele vin in diferite lungimi, grosimi, culori diferite, cu cristale decorative  sau alte aplicatii. Selectarea si aplicarea genelor false se face in mod individual si preferential. La sfarsitul serii, genele false sunt  indepartate usor,  fara a fi deteriorate.  In mod inevitabil, exista si un ”dar”, care se refera la rasina din continutul adezivului de lipit si care poate provoaca reactii alergice.

Extensii de gene


Extensiile de gene sunt voluminoase si foarte confortabile. Dau expresivitate ochilor si nu ai nevoie de produse make-up. Nu necesita sa-ti pierzi timpul pentru lipirea sau indepartarea lor si nu necesita o ingrijire speciala. Cu acest tip de extensii de gene poti merge chiar si la piscina sau poti inota in valurile marii. Trebuie amintit faptul ca termenul de mers constant la piscina sau inotatul in mare este semnificativ redus, deoarece grasimea din demachiant  distruge adezivul. Pentru o mai mare eficienta, trebuie respectate regulile impuse.

Diferenta dintre genele false si extensiile de gene este urmatoarea:


Genele false se lipesc pur si simplu la baza pleoapelor, putand fi folosite doar in anumite ocazii sau utilizate zi de zi, insa numai pe parcursul unei zile, seara necesitand eliminarea lor.

Extensiile de gene necesita o operatiune mai ampla, fiind folosite fibre sintetice speciale care sunt lipite la radacinile genelor. Folosind o tehnologie japoneza, pe fiecare geana naturala, este lipita o fibra sintetica. Manipularea genelor este realizata cu o penseta fina speciala. Materialele folosite la crearea genelor sunt matasea, nurca, chinchila, veverita, poneiul etc. Extensia de gene schimba forma ochilor dandu-le o expresie migdalata. Numarul fibrelor sintetice folosite la un singur ochi este de 40 pana la 120 de fire, acestea marind, largind sau ridicand ochii. Extensiile de gene nu sunt cu mult mai lungi decat genele naturale.

Adezivul pentru lipit este de doua feluri. Colorat sau incolor. Cel colorat este de culoare neagra si creeaza un efect de linie, crescand volumul iar cel incolor poate fi folosit pentru lipirea genelor in anumite locatii. Durata acestei proceduri este de 1 – 2,5 ore. Durata de viata a acestor extensii de gene este de pana la 20-25 de zile. Daca din greseala ai pierdut vreo geana, aceasta se poate corecta lipind alta in loc.

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.