Comunicat de presa: A&A Vesa – 24 de ani de activitate

Home » Stiri » Comunicate de presa » Comunicat de presa: A&A Vesa – 24 de ani de activitate
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Cu o traditie de peste 20 de ani in domeniul producerii si comercializarii de articole vestimentare din blana si piele naturala, precum si a accesoriilor din piele, fabrica de blanuri A&A Vesa a reusit de-a lungul timpului sa se afirme tot mai mult in topul preferintelor clientilor romani, produsele sale depasind chiar si granitele tarii.

Desi a pornit de la un sortiment limitat de articole, in prezent sub brandul Vesa se regasesc foarte multe tipuri de produse, atât destinate doamnelor cat si domnilor.

Cei interesati pot gasi produsele in magazinele fizice deschise in prezent in patru mari orase din tara: Bucuresti, Arad, Constanta si Galati. Pentru cei ce nu pot ajunge in acestea, produsele sunt disponibile si online, in magazinul virtual vesa.ro. Intuitiv, acest shop virtual ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de produse din piele naturala sau din blana naturala, având sectiuni destinate atât doamnelor cat si domnilor. Tot aici exista si o pagina dedicata decoratiunilor interioare, doritorii putând cumpara accesorii din blana pentru acasa.

Anul 2017 a fost unul de exceptie pentru micuta fabrica din Arad, aceasta reusind sa reprezinte calitatea produselor romanesti si dincolo de granite, in statele membre UE. De altfel, calitatea – atât a materiei prime cat si a croielilor si a finisajelor – a determinat succesul acestui brand. Tot in 2017 Vesa a lansat si o noua colectie de haine din blana, care a întregit portofoliul si asa bogat de haine din blana, haine din piele, jachete, diverse cape, veste, gulere sau etole, precum si accesorii: mânusi de piele naturala sau portofele. De altfel, designul hainelor create aici este unul aparte, inovativ, in tendintele actuale, reusind sa îmbine cu eleganta diferite tipuri de materiale, 100% naturale: blana de miel merinos, blana de raton, blana de vulpe argintie sau vulpe rosie cu piele naturala si cu accesorii atent selectionate.

Fabrica de blanuri A&A Vesa a fost înfiintata in anul 1994 in judetul Arad, in localitatea Buteni. Fidelitatea clientilor si numarul sporit de comenzi a facut din Vesa unul dintre producatorii de top ai industriei de blanuri românesti.

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.