Cate calorii are o felie de pizza?

Home » Cate calorii are » Cate calorii are o felie de pizza?
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

"Cate calorii are o felie de pizza" este o intrebare pe care adesea si-o pun fetele aflate la dieta si nu numai.

Haideti sa incercam sa deslusim acest “mister” in cele ce urmeaza.

Am stabilit intr-un articol anterior ca o pizza medie are intre 800 si 1250 de calorii (valori aproximative, ce pot varia de la pizza la pizza, in functie de ingredientele folosite).

Cate calorii are o felie de pizza

Deci, cate calorii are o felie de pizza?


Pornind de la datele de mai sus, putem aproxima ca o felie de pizza va avea (presupanand ca veti portiona pizza in 8 bucati, cum se face in general) intre 100 si 156 de calorii.

Esti la dieta si ai pofta de o felie de pizza? Ei bine, raportat la un regim mediu de 1300-1500 de calorii pe zi, o felie de pizza care are 150-160 de calorii nu e un capat de tara. Nici chiar doua felii nu iti vor ruina regimul.

Grija mare insa sa nu adaugi langa ele si o sticla de  Cola sau o bere 🙂 Daca faci asta … ei bine, vei avea mult de tras la sala pentru a consuma caloriile astfel ingerate.

Voi ce parere aveti?Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *